Ambasada SUA organizeaza prezentarea: „Accesul persoanelor cu dizabilitati la educatie si locuri de munca in SUA”

Ambasada SUA organizeaza prezentarea: „Accesul persoanelor cu dizabilitati la educatie si locuri de munca in SUA”

Miercuri patru februarie 2015, Ambasada SUA, Biblioteca Nationala a Romaniei si American Corner Bucuresti organizeaza prezentarea "Accesul persoanelor cu dizabilitati la educatie si locuri de munca": legislatie, politici guvernamentale si exemple de bune practici in SUA sustinuta de lector Jane Thompson, M. Ed., specialist in educatia si dezvoltarea timpurie a copilului.

Atentat asupra lui Barack Obama. Autorul a fost arestat
Europa risca sa intre iarasi in recesiune

Jane Thompson are o experienta de lucru de peste douazeci de ani cu familiile si copii cu nevoi speciale. In SUA ea a lucrat cu scolile publice din regiunea Montgomery in cadrul programelor pentru sugari si copii mici, educatie prescolara si educatia adultilor. Jane este specializat in strategiile de interventie timpurie si asistenta a copiilor cu nevoi speciale.

In timpul prezentarii, Jane Thompson va intra in dialog cu invitatii de la Cluj Napoca prin video conferinta organizata intre American Corner Bucuresti gazduit de Biblioteca Nationala A Romaniei si American Corner Cluj Napoca gazduit de Biblioteca Judeteana "Octavian Goga".

COMENTARII

DISQUS: