Sora „blondei” lui Irinel Columbeanu, arestata la Iasi

Sora „blondei” lui Irinel Columbeanu, arestata la Iasi

 Mihaela Rosca - sora "blondei" lui Irinel Columbeanu -a fost retinuta la Iasi, pentru ca se sustragea executarii pedepsei de 1,6 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de proxenetism. Mihaela Rosca a fost retinuta miercuri, 15 decembrie, de lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale -  Biroul Urmariri.

UNPR – istii suceveni isi aleg conducerea
Rocada la Prefectura Iasi

Pe 26.04.2005, Judecatoria Sector 5 Bucuresti a emis mandat de arestare pe numele femeii, dupa ce in cursul anului 2003, in timp ce lucra la un Sexi Club, a racolat mai multe colege indemnandu-le sa intretina relatii sexuale contra cost, sub patronajul sau. Persoana in cauza a fost introdusa in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Iasi. (Comunicat de presa, I.P.J. Iasi)

 

Sora proxenetei – Mariana Rosca – s-a laudat cu avansurile pe care i le-ar fi facut Irinel Columbeanu

 

« Dupa prima intalnire, ne-am inteles sa vorbim a doua zi. Urma sa ne vedem la cina, dar nu intr-un restaurant, ca el e persoana publica si nu se poate expune. A ales sa ne vedem tot la club Pat, unde ne intalnisem prima oara si unde se simtea mai in siguranta. Era duminica, iar clubul era inchis, insa eu nu stiam acest lucru. Am crezut ca m-a invitat la o simpla cina, mai ales ca mi-a spus ca va fi de fata si un alt cuplu. Nu a fost insa asa ». « Portarul de la club m-a condus undeva deasupra localului, unde era amenajat un salon de masaj. Sigur, mi s-a parut deplasat, dar mi-am zis ca nu e cazul sa devin paranoica. Aici ma astepta Iri, singur. L-am intrebat unde sunt celelalte doua persoane. Mi-a spus ca trebuie sa apara si m-a invitat sa iau loc pe o canapea. Mi-a turnat un pahar de vodca cu Redbull si am inceput sa vorbim. La un moment dat, discutiile au deviat, iar Irinel mi-a spus, brusc, ca vrea sa faca dragoste cu mine. I-am spus ca nu sunt genul de femeie de o noapte, ca m-a inteles gresit, ca eu as vrea sa fim doar amici. Mi-a raspuns ca stie exact ce simt, dar m-a sfatuit sa invat sa ma folosesc de barbati. I-am replicat ca nu gandesc asa si ca, pentru a avea relatii intime cu un barbat, ar trebui sa simt ceva pentru el, ca ar trebui sa-mi placa la nebunie sau sa ma atraga extraordinar de mult. I-am mai spus ca nu e cazul lui, ca nu e genul meu de barbat" " Am continuat sa bem pana ne-am ametit amandoi. La un moment dat, m-a intrebat daca poate sa vina langa mine, pe canapea. I-am zis ca da. A venit si a inceput sa se joace cu capul prin parul meu, sa-mi sarute mana, incheietura mainii si apoi la subrat. In momentul acela, i-am zis ca ar fi timpul sa se intoarca pe canapeaua lui". (Sursa: Libertatea.ro)