Insinuarile lui Victor Ponta referitoare la presupuse ordine date militarilor in ziua motiunii reprezinta o minciuna ordinara si un gest iresponsabil

Insinuarile lui Victor Ponta referitoare la presupuse ordine date militarilor in ziua motiunii reprezinta o minciuna ordinara si un gest iresponsabil

Diversiunea pe care iresponsabilul Ponta a lansat-o are mize pe cat de meschine, pe atat de periculoase: sa creeze panica in randurile romanilor, sa instige la violenta si sa acopere esecul previzibil al unei motiuni mincinoase. Victor Ponta a lansat un atac ordinar, nu la adresa unui ministru sau a unui partid, ci la adresa securitatii nationale si la adresa Armatei, una dintre institutiile sacre ale statului roman.

Campanie de curatenie pe 25 septembrie
DACA TACE POLITICIANUL …

Prin declaratiile sale, de o impertinenta si iresponsabilitate fara egal pe scena politica in ultimii 20 de ani, Victor Ponta aduce jigniri unei institutii fundamentale a statului si militarilor romani. Este rusinos pentru PSD sa fie condus de un individ capabil sa lanseze cu atata obraznicie minciuni ce pun intreaga tara intr-o lumina atat de defavorabila. Si, in egala masura, este riscant pentru un partid in care poate mai sunt inca oameni de onoare sa gireze dezinformarile lui Victor Ponta. Nici nu este cazul sa mai mentionam ca nu exista vreun ordin sau dispozitie privind consemnarea personalului cu armament si munitie in unitati. De asemenea, nu este cazul sa detaliem ca aberatiile lui Victor Ponta sunt infirmate de litera Constitutiei si de legile care reglementeaza activitatea Armatei. Pentru ca nu aceasta este problema. Problema este ca Victor Ponta se comporta ca un agent al unor interese straine si pune umarul la destabilizarea politica, economica si sociala a Romaniei. « Nu stim in solda cui este liderul PSD, dar in mod cert nu este in slujba romanilor. Victor Ponta nu vorbeste in numele cetatenilor si nici nu lucreaza in folosul lor, chiar daca astazi s-a asezat in fruntea manifestantilor. Victor Ponta la brat cu Marian Vanghelie, cel care il alerga cu ani in urma pentru a-i aplica o „corectie” cat se poate de fizica, rezuma cel mai bine circul pus in scena de ziua motiunii: minciuna populista si tupeul interlop au pornit asaltul impotriva statului roman », a declarat ministrul apararii Nationale Gabriel Oprea, presedinte executiv al UNPR.

Victor Ponta, s-a folosit in scop politicianist de Ziua Armatei aducand „jigniri militarilor si Armatei Romane“

In replica la acuzatiile aduse Cabinetului Boc si ministrului apararii, Gabriel Oprea, liderii independentilor au precizat  prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PSD, Victor Ponta, s-a folosit in scop politicianist de Ziua Armatei aducand „jigniri militarilor si Armatei Romane“. Potrivit acestora, liderul social-democratilor se afla „intr-o permanenta criza de infantilism politic si, implicit, de imaturitate“. „Minciunile lui Victor Ponta sunt o jignire la adresa militarilor si la adresa Armatei Romane. Victor Ponta arata ca ii sunt cu totul straine notiunile de solidaritate si de unitate si ca nu intelege nimic din problematica securitatii nationale. In fata unor masuri exceptionale, luate in situatii exceptionale, cum este criza economica mondiala, Victor Ponta a ales calea demagogiei, si nu pe cea a ratiunii. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care istoria il va retine pe Victor Ponta drept un mare amator de raliuri si nicidecum un mare lider politic“, se arata in textul comunicatului de presa. Pe de alta parte, conducatorii UNPR au mai aratat faptul ca liderii marilor centrale sindicale au ales sa fie in aceasta zi alaturi de armata, sarbatorind Ziua Armatei Romane impreuna cu militarii. „In schimb, Victor Ponta, presedintele unui partid care se proclama a fi de stanga, a ales, in mod cu totul dezamagitor, sa foloseasca acest prilej in scop politicianist. Victor Ponta nu a gasit de cuviinta sa transmita un gand bun celor care isi pun viata in slujba tarii“, au conchis independentii lui Oprea.