I-a ucis pentru ca ii datorau bani!

I-a ucis pentru ca ii datorau bani!

 Autorul dublului asasinat din Ticau si-a recunoscut fapta. Petre Enuta, in varsta de 56 de ani, este recidivist. In 1985 a comis un omor, iar in 1992 un viol. Barbatul era baut cand i-a injunghiat pe sotii Alexandrescu. Acestia ii datorau o mica suma de bani, pentru niste lucrari de gradinarit.

Vintu catre un tiriplic: „Este razboi. Cu domnul Basescu si cu gasca lui de sugatori de p…a“
Corpul de Control al Primului Ministru pentru a doua oara intr-o luna la Iasi

Vecinii sotilor Alexandrescu au povestit ca Petre Enuta venea des la locuinta celor doi batrani. Uneori lua masa la ei. Barbatul ii ajuta la treburile din gospodarie. Luni, 20 decembrie, a mers la locuinta de pe strada Rapei si a cerut o suma de bani. Acasa era doar sotul. I-a explicat ca nu primise pensia si l-a rugat pe Enuta sa-l mai astepte cu banii. I-a cerut sa lucreze ceva in plus pentru banii ceruti. Asta l-a enervat la culme pe Enuta care l-a injunghiat pe batran de 4 ori cu un cutit luat din bucataria mosului.

Intre timp a ajuns acasa si Adriana Alexandrescu. Enuta i-a cerut bani femeii, iar dupa o cearta a injunghiat-o de 20 de ori. Cutitul s-a rupt, insa criminalul a continuat sa-si injunghie victima, chiar daca s-a taiat si el la maini.

Un vecin a povestit ca in urma cu o luna l-a vazut pe Enuta certandu-se cu Adriana Alexandrescu, tot pe seama banilor. Enuta ar fi plecat injurand si amenintand-o pe femeie "Lasa ca te aranjez eu". Criminalul a fost descoperit de Politie intr-o locuinta inchiriata, pe strada Toma Cozma. In buletinul acestuia, oamenii legii au descoperit un card de cumparaturi al Adrianei Alexandrescu. In timpul audierilor, autorul era inca nervos pentru ca batranii nu l-au platit. F.D.