Gabriel Grigore, atac la Gheorghe Nichita

Gabriel Grigore, atac la Gheorghe Nichita

 Viceprimarul Gabriel Grigore a anuntat ca impreuna cu ceilalti colegi democrat-liberali va analiza mai atent proiectele de hotarare care aduc atingere patrimoniului Primariei. Astfel, edilul PD-L a precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca tot mai multe fundatii obscure solicita institutiei conduse de Gheorghe Nichita spatii pentru a desfasura diferite activitati si ca PD-L nu va vota atribuirile de spatii.

Sondaj: Romanii cred ca presedintele Romaniei, in 2014, va fi Cristian Diaconescu
Eveniment de marca la Iasi | Ministrul Apararii Gabriel Oprea a „parafat” proiectul de modernizare a Aeroportului International Iasi

"Nichita este foarte generos cu anumite fundatii. Care este utilitatea publica a acestor asociatii? Probabil sunt clienti politici ai domnului Nichita. Nu cred ca vom vota toate atribuirile de spatii. Care este utilitatea pentru fundatii ca Asociatia Fostilor Salariati de la Antibiotice", a declarat viceprimarul Gabriel Grigore. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a cerut un spatiu de 33,93 metri patrati in str. Tatarasi nr. 64 A, Fundatia Academica a Oamenilor de Stiinta Iasi a cerut un spatiu de 24.83 metri patrati situat tot in str. Tatarasi nr. 64 A, et. 1. D.P.