Dublu asasinat in Ticau

Dublu asasinat in Ticau

Doi soti au fost injunghiati in locuinta lor de pe strada Rapei. Barbatul si femeia erau deja morti cand a ajuns echipajul SMURD. Familia Alexandrescu nu avea copii si nici avere deosebita. Pentru a nu periclita ancheta, procurorii si politistii evita sa faca declaratii.

Dumitru Oprea ii cere socoteala lui Ioan Nani pentru datoriile de la Antibiotice
Fara Gabriel Oprea si Constantin Simirad, Aeroportul International Iasi risca sa nu mai zboare in spatiul Schengen

 "Apelul 112 care ne-a anuntat despre existenta a doua persoane la domicliu cu plagi taiate, echipajul SMURD Terapie Intensiva s-a deplasat, a ajuns la domiciliul acestor persoane, este vorba despre un barbat si o femeie, sot- sotie, cu o varsta aproximativa 50- 55 de ani, care erau deja decedate, cu plagi multiple, si barbatul si femeia si deja se instalasera semnele de moarte, ca atare nu s-a mai impus efectuarea manevrelor de resuscitare", a declarat Diana Cimpoesu, sef SMURD Iasi. Petru Alexandrescu a fost gasit injunghiat in pat. Barbatul a fost o tinta usoara pentru criminal deoarece avea ambele picioare amputate. Sotia lui a fost gasita in holul casei. Fusese injunghiata in spate.

"Un croitor foarte bun era dinsul, dinsa o gopsodina. Eu ma mir, nu stiu. Nu stiu cum s-a putut intimpla asa ceva,nu stiu cine a putut sa aiba ura pe ei. Oameni gospodari, ajutau la orice daca avea cineva nevoie", a povestit o vecina. Criminalistii veniti la fata locului au inceput sa stranga probe. Din ordinul procurorului care se ocupa de caz, politistii nu au putut da declaratii despre suspecti.

G.T.