O victorie , nu o pierdere pentru PD-L. Butuca parasesete aceasta formatie

O victorie , nu o pierdere pentru PD-L. Butuca parasesete aceasta formatie

Cotat ca unul din cei mai importanti sponsori si sustinatori ai PNT-cd, ai PSD, Butuca Adrian devenise interesat "brusc" de restructurarea PD-L Iasi, ajungand in conducerea acestuia prin aceleasi metode care l-au consacrat pe piata economoco-politico-interlopa  ieseana.

Teodosian, copilul ucigas, internat din nou la Socola
Lucrarile la drumul Iasi – Botosani ar putea incepe in martie

Butuca nu intelege ca vremurile cand impreuna cu Florin Vitan,fost prefect al Iasului, cu Andrei, fost ofiter de securitate si cohorta de militieni,  din mijlocul carora "stralucea" Gheorghi Plai facea legea in Iasi . Inchidea fabrici ca sa le cumpere pe nimic ulterior, falimenta firme private numai pentru ca asa "dorea muschii sai", baga dupa gratii pe cine poftea, cumpara partide intregi,etc.
Nu stim daca  strategii de acest fel, cu un iz clar paranoid chiar ar fi afectat in mod pozitiv activitatea filialei Iasi a PD-L, conducerea acestui partid sezizand la timp tendintele si tentatiile acestuia si nu l-au implicat, in mod cu totul explicabil,  in deciziile majore ale partidului.
Facand aceasta, conducerea PD-L s-a pus la adapost de-o eventuala catastrofa, daca privim trecutul cel putin agitat si cu efecte malefice asura beneficiarilor metodelor tip Butuca & comp. Salutam retragerea acestuia si speram sa nu-l mai revedem prea curand in prima linie a politicii Iesene.

Si daca la toate acestea, adaugam "vizita turistica" facuta in Ukraina in potbagajul unei masini si alte legaturi si relatii la fel de "nobile",  avem un tablou complet a "pierderii" suferite de partidul mai sus amintit. (vom reveni)  

Mihai Grigore