Alesii locali pozeaza in oameni afectati de criza economica

Alesii locali pozeaza in oameni afectati de criza economica

 Fie ca sint la Putere sau in Opozitie, consilierii locali sustin ca nu au prea multi bani de sarbatori. De aceea, vor petrece Craciunul si Anul Nou in  familie. Primarul cu leafa cea mai mare din tara, Gheorghe  Nichita, viseaza la un Craciun linistit, in familie.

Tomaseschi – Nichita : 1 – 0
A inceput campania de vaccinare antigripala

« De-abia astept sa ajung acasa, sa ma linistesc, sa ascult colinde si sa pot  petrece alaturi de familie si de prieteni. Vreau sa va spun ca a fost un an cumplit,  din pacate avem oameni care sint  impotriva locuitorilor Iasului si fac doar politica. Le urez consilierilor, indiferent  de modul in care s-au comportat, sanatate si la multi ani.  Dar, pe de alta parte, i-as ruga ca sfintele sarbatori de Craciun sa ii aduca la o analiza si sa se  gindeasca daca au facut sau nu au facut  bine », a declarat

Gheorghe Nichita, primarul Iasului. Consilierii locali spun ca bugetul pentru sarbatorile  din acest an este mai subtire.

De aceea vor sta acasa de Craciun si Revelion. « De sarbatori ramin in Iasi, alatiri de  familie, de cei dragi.  De obicei nu plec de  sarbatori de acasa, imi place sa le petrec impreuna cu familia. De aceea le urez iesenilor un an nou plin  de bucurii , multa sanatate si un an mai  bun.  Mi-as dori ca sedintele  sa fie mai constructive si sa lasam demagogia  deoparte », a precizat Anghel Ficu, consilier local de la PNL.  Viceprimarul PDL Gabriel Grigore a pus deoparte,  pentru sarbatori, doar 1.000 de lei. Cei mai multi bani se vor duce pe cadourile celor  doi copii. Viceprimarul Gabriel Grigore sustine ca: « Ramin acasa cu familie, e o perioada in  care toata lumea incearca sa se  regaseasca , sa se pregateasca pentru un  an nou. Nu am facut toate cheltuielile, cred ca ma duc undeva spre o mie de lei ».

Camelia Gavrila, de la PNL, a fost mai  "strangatoare". Are bani pentru cateva zile la munte. « E o traditie de a ramine acasa, cu  parintii si fiica mea, iar de Revelion plecam spre Brasov, desi nu sint impatimita de munte, dar pentru ca uneori simti nevoia de a evada din cotidian, impreuna cu trei – patru familii, mergem la munte, la o pensiune », a declarat Camelia Gavrila, consilier local  de la PNL. N.P.