Voleibalistele iesene intra in pregatire rapida pentru retur

Voleibalistele iesene intra in pregatire rapida pentru retur

Voleibalistele de la Penicilina Iasi au avut parte de doua saptamini de pauza de Sarbatori. Campionatul se reia pe 17 ianuarie cu o deplasare infernala pentru jocul cu Dinamo Bucuresti. Nu este timp nici macar pentru un cantonament la munte cum scrie la carte, asa ca fetele s-au reunit inca de astazi sub comanda antrenorilor Dan Banu si Rares Puni.
Fetele au recunoscut ca inca o saptamina de vacanta n-ar fi stricat deloc, iar Banu sustine ca nici una dintre ele n-a luat deloc in greutate. "Nu le-am dat vreun program special pe care sa-l urmeze in perioada in care au fost libere, ci doar le-am rugat sa aiba grija ca sa nu fim nevoiti sa irosim timp cu pierderea

Oltchim Ramnicu Valcea a invins Krim Ljubliana
CM 2018: Brazilia vs Mexic si Belgia vs Japonia, meciurile zilei de luni

kilogramelor. Pe fete le-am gasit receptive inca de la primul antrenament si probabil sint motivate de parcursul bun pe care l-am avut in prima parte a campionatului. Astazi am avut un antrenament ceva mai lejer, dar de miine incepe iar corvoada", spune antrenorul principal cu care Penicilina a incheiat anul trecut pe locul al saptelea in clasamentul Diviziei A1 feminine autohtone, la egalitate de puncte cu ocupanta pozitiei a treia si doar la un punct distanta de echipa aflata pe locul secund!
Au lipsit de la reunire doar bulgaroaicele Slavina Koleva si Vesela Nikolova, ele anuntind ca au fost probleme la zborul cu care trebuiau sa ajunga in Romania, insa sint asteptate ca miine dupa-amiaza sa se alature lotului.
Dupa citeva zile de pregatire in propria sala, Penicilina si-a propus sa sustina citeva jocuri de pregatire la Piatra Neamt. "Este foarte posibil sa ajungem pentru citeva zile la munte la sfirsitul saptaminii. Imi pare rau ca n-avem timp pentru un cantonament in toata regula, dar doua-trei meciuri de verificare in compania voleibalistelor de la Unic ar fi utile pentru ambele grupari", a declarat si Nicu Roibescu, directorul CS Penicilina Iasi.