Victoria Azarenaka s-a calificat in semifinale la Miami dupa ce a batut-o pe Pliskova si si-a asigurat revenirea in Top 100 WTA

Jucatoarea din Belarus Victoria Azarenka, locul 186 WTA, venita din calificari a acces, marti, in semifinalele turneului de categorie Premier Mandator

Franta a cucerit al treilea titlu mondial in Croatia
Azi e ziua decisiva pentru nationala de handbal

Jucatoarea din Belarus Victoria Azarenka, locul 186 WTA, venita din calificari a acces, marti, in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, dupa victoria obtinuta, cu scorul de 7-5, 6-3, in fata sportivei cehe Karolina Pliskova, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5.

Azarenka s-a impus dupa un meci de o ora si 36 de minute pentru a obtine cel mai bun rezultat dupa ce a nascut un baiat in decembrie 2016 si dupa ce a fost implicata intr-o lupta pentru custodia copilului ei, cu tatal acestuia.

Fostul lider WTA a obtinut ultima data calificarea in semifinalele unui turneu WTA in urma cu doi ani, tot la Miami, competitie pe care a castugat-o atunci si inca de doua ori, in 2009 si 2011.

Odata cu accederea in penultimul act al competitiei din Florida, Azaranka si-a asigurat revenirea in Top 100 WTA, urcand pana pe locul 93.

In semifinale, ea va evolua cu americanca Sloane Stephens, locul 12 WTA si cap de serie numarul 13, care a intrecut-o clar, cu 6-1, 6-2, pe germana Angelique Kerber, locul 10 WTA si cap de serie numarul 10, in nici 62 de minute de joc.