Uhrin Jr. evita regulamentul si va prelua fraiele CFR-ului

Uhrin Jr. evita regulamentul si va prelua fraiele CFR-ului

Noul antrenor principal al CFR Cluj este, incepand de azi, tehnicianul ceh Ales Jindra, anunta CFR Cluj pe siteul oficial al clubului. Numele lui Jindra a fost bagat in fata pentru ca Dusan Uhrin Jr. nu are voie sa antreneze doua echipe diferite in acelasi sezon. Acesta din urma va antrena, de fapt, echipa campioana.
Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, a apreciat drept rusinoasa initiativa conducatorilor lui CFR Cluj de a il numi pe Dusan Uhrin jr. in functia de consilier sportiv pentru a ascunde rolul sau de antrenor principal.
"E o meteahna in fotbalul romanesc si fiecare cauta cate o

Fiorentina – Ajax 0-1
Planul ultrasecret de la CFR Cluj a fost devoalat! Schimbarile pregatite la noua campioana a Romaniei: de la presedinte pana la antrenor!

chichita sa evite regulamentele. Din pacate asta este mentalitatea conducatorilor din fotbalul nostru. Sunt foarte putine cluburi care incearca sa respecte regulamentele", a declarat Ionut Lupescu la Informatia.
Oficialul FRF a refuzat insa sa spuna daca echipa din Gruia va fi sanctionata pentru aceasta evitare a regulamentului. "Trebuie sa vedem saptamana viitoare, sa analizam impreuna cu profesorul Radulescu", s-a limitat sa spuna Lupescu.
Totusi, Lupescu nu exclude ca regulamentul FRF sa fie revizuit, pentru a se evita cazuri in care un antrenor care nu isi poate exercita munca din motive independente de el sa nu mai aiba voie sa antreneze in acel sezon competitional.
Ioan Andone a afirmat ca se simte nedreptatit ca Dusan Uhrin jr. a putut sa revina ca oficial al echipei din Liga I, in timp ce tentativa sa de a ajunge la Rapid a fost blocata din cauza regulamenteului. "Si eu am fost in situatia de a avea o oferta de la Rapid si nu am putut antrena. Regulamentul este pentru toata lumea, nu doar pentru mine! Nu cred ca o sa conduca antrenamentele, eu m-am interesat. Daca va sta pe banca si va da indicatii, deja e implicare tehnica si e interzisa", a spus Ioan Andone la Informatia.
Fostul antrenor al lui CFR Cluj a mai afirmat ca spera ca regulamentul sa fie revizuit si ca durata de "abstinenta" in Liga I sa fie redusa.