Tragerea la sorti cu ghinion pentru voleiul iesean

Tragerea la sorti cu ghinion pentru voleiul iesean

Prima tragere la sorti pentru stabilirea confruntarilor din faza a doua a Cupei Romaniei a fost anulata din cauza ca fusesera stabiliti capi de serie, solutie ce a devenit neregulamentara abia dupa ce s-a aflat cine cu cine joaca. Penicilina Iasi trebuia sa evolueze in compania nemtencelor de la Unic, confruntare pe care iesenii o considerau accesibila pentru calificarea in semifinale.
Numai ca astazi a fost organizata o noua tragere la sorti, iar de data aceasta Penicilinei i-a iesit in cale o formatie mai buna, Tomis Constanta. "Pot spune ca am fi trecut de Unic, dar cu Constanta ne va fi mult mai greu. Chiar sint afectat ca tragerea la sorti a fost reluata", ne-a declarat Nicu Roibescu, directorul

Halep vs Stephens… sa incununam „regina” la Roland Garros – VIDEO
Niculescu a cedat in fata lui Jankovic

Penicilinei, in timp ce antrenorul principal Dan Banu a aflat vestea pe drumul spre Bucuresti, pentru meciul de simbata cu Dinamo, din cadrul etapei a III-a a returului Diviziei A1. "Sigur am fi trecut de Unic. Am jucat mult mai bine decit nemtencele cu ocazia antrenamentelor comune de la Piatra Neamt. Unic a fost parasita de ridicatoarea Andreea Constantinescu, care a ajuns la Sibiu, dar si de Laura Mastahac, care a optat pentru CSM Lugoj. Constanta in schimb si-a mai adus o jucatoare valoroasa pe post de centru, misiunea nostra complicindu-se suficient de mult".
Mansa-tur este programata pe 28 ianuarie la Constanta, iar returul va avea loc dupa o saptamina, pe 4 februarie, la Iasi. Pe 31 ianuarie cele doua echipe se vor intilni din nou la Constanta, dar de aceasta data in contul etapei a V-a a returului Diviziei A1 si nu este exclus ca aceste doua dispute de la Constanta sa fie grupate in doua zile consecutive daca cluburile in cauza vor ajunge la o intelegere in acest sens. In meciul de la Iasi din turul Diviziei A1, Penicilina a avut cistig de cauza cu 3-2.
Celelalte trei confruntari din cadrul fazei a doua a Cupei Romaniei sint urmatoarele: CSU Gaz Tirgu Mures – Unic Piatra Neamt (de mentionat ca actualul antrenor principal de la Unic, Constantin Chitigoi, a fost pina acum citeva saptamini director tehnic la CSU Gaz), Stiinta Bacau – Dinamo Bucuresti, CSU Metal Galati – SCMU Craiova.