Timisoara l-a prezentat oficial pe Balint

Timisoara l-a prezentat oficial pe Balint

Noul antrenor al lui Poli Timisoara, Gabi Balint, a fost prezentat intr-o conferinta de presa. Tehnicianul a spus ca este pregatit sa realizeze obiectivele clubului, iar Iancu are multa incredrere in noul antrenor, fiind de parere ca are o mentalitate de campion.
Balint este constient ca Timisoara i-a oferit o sansa mare, deoarece va antrena o echipa foarte buna. "Mi s-a dat o sansa foarte mare, am analizat-o, care poate sa-mi aduca multe impliniri. E un obiectiv greu titlul, foarte frumos, dar imi place si am potential in echipa. Trebuie sa aducem rezultate, ele vorbesc. Am venit de doua zile aici, am fost foarte bine primit", a declarat Balint.

Alerta la Kiev, dupa ultimele amenintari din partea teroristilor ISIS. „Vom fi acolo!”
Atletico Madrid, prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor

Antrenorul echipei FC Timisoara va cauta in zilele urmatoare un preparator fizic, tehnicianul precizand si care va fi programul formatiei. "Tot ce am cerut mi s-a pus la dispozitie. Vom pleca in Turcia pentru 12 zile, cu 4-5 meciuri amicale, iar apoi vom merge in Spania. Jucatorii de aici au facut 35 de puncte, nu voi renunta la nimeni. Sa gasim solutii, poate vom aduce un jucator, maxim doi la Timisoara. Sunt jucatori care au intarziat motivat, daca cineva nu va veni la timp, va fi penalizat. Vom pleca 26 de jucatori in pregatire, printre care si 3 portari. Poate imi face presedintele o surpriza, ar fi bine primit orice jucator de valoare, un campion. Preparatorul fizic m-a anuntat ca va pleca, imi doresc un italian la echipa. L-am readus la echipa pe Alin Ratiu, dar si pe Aldana, pentru ca Brezinsky are probleme. Borbely s-a operat de amigdale, va veni si el", a mai spus Balint.
Marian Iancu are multa incredere in noul tehnician al echipei, la fel ca Emil Rosianu si Gheorghe Chivorchian. "Balint va veni cu mentalitatea de invingator. El a reusit sa stea alaturi de Lucescu senior, Iordanescu, Ienei. Este imposibil ca azi, cand face pasul spre marea performanta, sa nu fie succes. Ii vom sta alaturi, vom fi o echipa. Sa fim cu adevarat o familie. Am trecut printr-o perioada periculoasa dupa ce ne-am despartit de fostul antrenor si am ales un tehnician tanar, care poate sa fie coerent in ceea ce gandeste. Ne-am proiectat un buget, am inceput platile, vor veni vremuri grele. Nu vom vinde jucatori, i-am garantat lui Balint acest lucru atunci cand am stabilit obiectivele Noi ne-am adus antrenor principal, nu consilier precum cei de la CFR", a afirmat Iancu.