Steaua si CFR incep anul cu victorii

Steaua si CFR incep anul cu victorii

Steaua a debutat cu dreptul in campania de pregatire din aceasta iarna invingand echipa chineza Tinajin Teda cu scorul de 3-1, prin reusitele lui Ovidiu Petre din prima repriza si Dayro Moreno in repriza secunda.
Cu o formula de joc cu un singur inchizator, Marius Lacatus a inceput ofensiv partida, Kapetanos fiind aruncat in lupta ca varf, insa grecul n-a reusit mare lucru, ratarile sale enervandu-l pe antrenorul revenit pe banca Stelei.
Capitan, dupa plecarea lui Mirel Radoi, a fost Petre Marin, dar doar in prima repriza, in cea secunda banderola revenindu-i lui Sorin Ghionea, Lacatus schimband intreaga echipa la pauza.

Dorinel, antrenorul de otel
Penicilina Iasi s-a pregatit cu adversarele de la Unic la Piatra Neamt

Scorul a fost deschis de Ovidiu Petre cu un sut pe jos din pasa lui Toja, insa doar dupa trei minute chinezii au reusit egalarea. Acelasi Ovidiu Petre si-a adus echipa in avantaj in minutul 33 cu o lovitura de cap care nu a mai putut fi respinsa de portarul advers, cel mai bun jucator al chinezilor.
Repriza secunda a fost mai slaba calitativ decat prima. In minutul 76, Nicolita a centrat spre Filip, sutul acestuia a fost respins de portarul advers pana la Dayro care nu avea cum sa rateze, ducand scorul la 3-1 pentru ros-albastri.
Si CFR Cluj a castigat primul joc de pregatire al anului, in Antalya, ardelenii invingand cu 1-0 pe Dnepr. Elevii lui Uhrin au dominat clar tot meciul, insa au marcat o singura data, prin Deac.
CFR Cluj a inceput partida cu mai multe rezerve, insa nici Dnepr nu a folosit titularii. Echipa din Gruia a avut multe ocazii in prima repriza, prin Frangipane, E Kone si Cadu. Golul a venit logic pana la urma, Deac reusind sa inscrie unicul gol al meciului in minutul 44, dintr-o lovitura libera batuta ca la carte.
Repriza a doua a fost dominata tot de CFR, cu mentiunea ca au intrat si restul titularilor. Oberman, Manuel Jose si Gabi Muresan ar fi putut sa majoreze avantajul clujenilor, partida terminandu-se pana la urma cu victoria la limita obtinuta de ardeleni.