Radoi se transfera la Al-Hilal; asa rau a ajuns Becali?

Radoi se transfera la Al-Hilal; asa rau a ajuns Becali?

Cosmin Olaroiu a anuntat transferuul iernii din Liga lui Mitica. Capitanul Stelei, Mirel Radoi, si-a dat acordul pentru a evolua din aceasta iarna la Al-Hilal, echipa antrenata de Olaroiu.
"Sunt sanse mari sa-l luam pe Radoi. Totul se va decide in cateva ore. Am vorbit aseara cu Mirel si am obtinut acordul lui de principiu. Acum mai ramane ca Steaua si Al-Hilal sa se inteleaga asupra sumei de transfer. Radoi are 28 de ani si nu stiu daca mai putea astepta o oferta din Europa, care poate ca nu ar fi venit niciodata. Venind la Al-Hilal, el va avea sansa sa joace si speram sa castige Liga Campionilor Asiei, dupa ce a jucat in Champions League in Europa", a declarat Cosmin Olaroiu.

Dorinel, antrenorul de otel
Simona Halep, clipe de relaxare in Romania inainte de turneul de la Wuhan

Valeriu Argaseala spune ca Steaua negociaza cu Al Hilal pentru Mirel Radoi. Presedintele stelistilor a vorbit cu jucatorul, care e entuziasmat ca va merge la Al Hilal, unde va fi antrenat de Cosmin Olaroiu.
"Acum noi asteptam oferta celor de la Al Hilal. Vom negocia, ei mai dau, noi mai cerem si vom ajunge la un numitor comun. Trebuie sa ne gandim si la Mirel Radoi, care isi doreste sa se realizeze din punct de vedere financiar. Am vorbit cu Radoi si e fericit ca va merge la Al Hilal", a declarat Argaseala.
Mirel Radoi, ajuns la 28 de ani, a sperat pana in ultima clipa ca va prinde trenul vietii – Internazionale Milano – insa Jose Mourinho s-a razgandit si a anuntat ca nu mai este interesat de serviciile sale. In schimbul capitanului de la Steaua, Gigi Becali va primi o suma estimata la 6 milioane de euro, dupa ce in vara spera sa obtina cel putin 10 milioane din partea formatiei patronate de Massimo Moratti.
Fotbalistul nascut la Drobeta-Turnu Severin evolueaza pentru echipa din Ghencea din 2000, iar in ultimul an a declarat in repetate randuri ca isi doreste sa plece de la Steaua.
Mirel Radoi va fi platit regeste la Al-Hilal, cu 2 milioane de euro pe sezon, cu 500 de mii de euro mai putin decat castiga Cosmin Olaroiu.
Daca mutarea sa la Al-Hilal se va concretiza, Mirel Radoi si Cosmin Olaroiu l-ar putea scoate pe Gigi Becali din criza financiara, iar Marius Lacatus va gasi bani pentru transferul unui atacant si a unui fundas stanga.