Radoi e oficial la Al Hilal, Lobont il poate urma

Radoi e oficial la Al Hilal, Lobont il poate urma

Reprezentantii lui Al-Hilal au semnat actele pentru transferul lui Mirel Radoi la ora 4 dimineata, suma de transfer fiind de 6 milioane de euro. Radoi va semna pe 4 ani, cu un contract de 1.3 milioane de euro pe sezon.
Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala ieri ca s-a ajuns la un acord cu gruparea Al Hilal pentru transferul lui Mirel Radoi la clubul din Arabia Saudita. "Am vorbit cu reprezentantii de la Al Hilal si mi-au promis ca imi vor trimite documentele, le verific si vom transmite inapoi contractul. Suma de transfer va fi de sase milioane de euro.Banii vor fi folositi pentru a continua activitatea fotbalistica, dar nu neaparat pentru transferuri. In mod normal dupa ce Mirel Radoi semneaza documentele, nu mai

Dorinel, antrenorul de otel
Meciuri de foc in turul doi la Indian Wells

sunt alte formalitati de facut. Avem doi jucatori de nationala pe linia de fund care il pot inlocui si nu ne ramane decat sa speram sa fie sanatosi", a spus Argaseala.
Capitanul Stelei va pleca joi sa semneze  contractul cu Al-Hilal si va debuta in tricoul noii sale formatii pe 23 ianuarie, chiar impotriva fostului sau coleg din Ghencea, Elton Xavier Gomes, actualmente la Al Nasr. Dupa ce a plecat din Ghencea, Elton l-a acuzat pe Radoi ca el a decis soarta sa in Ghencea.
Fotbalistii Stelei glumesc in cantonamentul de la Oliva Nova pe seama transferului lui Mirel Radoi la Al-Hilal. Radoi a primit o noua porecla, "Printul".
Bogdan Lobont ar putea deveni noul coleg al lui Radoi la Al-Hilal. Portarul lui Dinamo este dispus sa ia calea petrodolarilor, in cazul in care va primi un salariu de cel putin 1 milion de euro pe an.
Portarul lui Dinamo se afla intr-o situatie asemenatoare cu cea a lui Mirel Radoi. Bogdan Lobont a fost cel mai activ fotbalist al "cainilor rosii" in pauzele competitionale, el fiind transferat pe la tot felul de echipe, printre care AC Milan si Valencia. Astfel, Bogdan Lobont, ofertat si de Terek Groznii, ar putea ajunge la Al-Hilal, daca va primi un salariu de cel putin 1 milion de euro.
Sefii lui Dinamo au precizat ca nu s-ar opune unui transfer al lui Lobont in cazul in care fotbalistul va avea de castigat din punct de vedere financiar.