Popa, suparat rau pe Lacatus si Uhrin

Popa, suparat rau pe Lacatus si Uhrin

Fostul antrenor lui Poli Iasi, Ionut Popa, este suparat rau pentru ca lui Marius Lacatus si Dusan Uhrin li s-a permis sa aiba douaa contracte intr-un sezon competitional si ii sfatuieste pe acestia sa isi dea demisia de onoare.
"Pe noi ne iau de prosti, iar pentru Lacatus si Uhrin se poate! Asta este bataie de joc! Lacatus si Uhrin sa plece de la echipe, ei nu aveau dreptul sa mai semneze niciun contract! Ce este asta? Se gasesc portite ca sa-i «scalde», ba ca a revenit unul la echipa, ba ca celalalt este doar consilier. La noi nu se respecta nicio lege, nici in fotbal, nici in alte domenii. De ce sa schimbam un regulament care asta vara suna intr-un fel doar pentru doi antrenori. Sa lasam

Chelsea l-a demis astazi pe Luiz Felipe Scolari
Poli Iasi s-a impus in fata armenilor

regulamentul in pace, iar cei doi sa-si dea demisia. Daca vor sa munceasca o pot face si pe santier, la lopata", a spus Ionut Popa la sptfm.
Marius Lacatus a revenit pe banca Stelei la doua luni in care si-a dat demisia, insa Mircea Radulescu a precizat ca intelegerea sa cu echipa din Ghencea nu a fost reziliata in acest timp. Dusan Uhrin a fost numit in functia de consilier sportiv al lui CFR Cluj, dar Mircea Sandu a afirmat ca nu are de ce sa se fereasca, deoarece i se va permite sa antreneze.