Popa regreta despartirea de Iasi

Popa regreta despartirea de Iasi

Dupa cinci ani petrecuti in Copou, Ionut Popa a pus capat colaborarii sale cu clubul de fotbal din Iasi, de aceasta data fara sa mai existe posibilitatea unei rasturnari de situatie. Antrenorul spune ca regreta despartirea, dar cale de intoarcere nu mai exista; asta in ciuda faptului ca mai multi jucatori de la Poli l-au sunat cerandu-i sa se intoarca la carma echipei .
„Am lucrat atata timp impreuna si este foarte greu sa ne despartim dupa aproape cinci ani. Am fost sunat de jucatori si mi-au spus ca regreta plecarea mea. Acum nu o sa merg la ei, dar poate altadata. Voi merge la Debrecen, in Ungaria, in cantonamentul lor, si ma voi intalni cu ei. Mi-a fost greu sa

Stoican, numit oficial antrenor la CSM Poli Iasi
Raliul Dakar din 2010 se va desfasura tot in Argentina si Chile

plec”, a declarat Popa.
Acesta este trist ca lasa in spate o echipa frumoasa, unita si devotata, dar spune ca nu-si mai poate schimba cuvantul dat; tehnicianul anuntase ca daca pana la 1 ianuarie jucatorii nu vor fi platiti, va pleca definitiv.
 "Sper ca Poli Iasi sa iasa din impas odata cu numirea noului antrenor. Au fost momente grele. Dupa acel meci cu Targoviste am simtit echipa lipsita de motivatie, determinare, mi-am dat demisia si am revenit la rugamintile jucatorilor, dar acum am luat aceasta decizie si este definitiva. Imi pare rau sa las in spate o asemenea echipa frumoasa si unita. Am cerut mereu sa fie platite restantele. S-au facut multe promisiuni si degeaba. Dupa meciul cu Rapid am spus ca daca pana la 1 ianuarie nu se rezolva aceste probleme, nu voi mai reveni, pentru ca m-as fi simtit vinovat. Eu sunt un om de cuvant", a explicat antrenorul.