Poli Iasi are nevoie de jucatori in ofensiva

Poli Iasi are nevoie de jucatori in ofensiva

Dupa primele  zile de antrenamente in Copou, italianul Cristiano Bergodi a spus ca are nevoie de jucatori care sa dea randament in compartimentul ofensiv.
Bergodi spune ca echipa sa nu poate ramane in Liga I bazandu-se doar pe un varf. „Avem probleme serioase. Nu am atacanti. Tanasa a plecat, iar Balba s-a operat de menisc. Il mai avem doar pe Palimaru, dar este prea putin. Trebuie intarita ofensiva cu cel putin un atacant. Am nevoie de doua varfuri rapide”, a declarat Bergodi.
Antrenorul a adaugat ca va miza pe jucatori cu experienta, dar in masura in care este posibil va aduce la echipa si jucatori tineri.

Transferul lui Boya la Grenoble s-a confirmat
Ionel Ganea a condus primul antrenament la ASA Targu Mures

„Obiectivul echipei este evitarea retrogradarii, de aceea, in retur, voi miza pe jucatori experimentati. E greu sa aduc acum jucatori tineri, pentru a obtine rezultatele asteptate. Daca insa descopar jucatori de perspectiva, sigur ca vor intra in atentia mea. Si la Rapid, si la CFR Cluj am promovat tineri in echipa”, a mentionat Bergodi.
Acesta a anuntat deja ca va schimba sistemul de joc al fostei formatii antrenate de Ionut Popa, in 4-4-2. "Jucatorii se pot adapta, ar putea evolua si in 4-4-1-1. Daca Ionut Popa a spus ca nu a avut jucatori care sa evolueze in 4-4-2, nu e nicio problema, eu voi incerca. Pentru asta am nevoie de doi atacanti rapizi", a explicat Bergodi.