Piturca, nemultumit de transferul lui Radoi

Piturca, nemultumit de transferul lui Radoi

Antrenorul echipei nationale, Victor Piturca a spus ca Mirel Radoi s-a transferat intr-un campionat de modest, chiar de amatori, dar a precizat ca jucatorul ar putea fi convocat in continuare la echipa nationala.
"As fi vrut ca Radoi sa plece la o echipa mare, din pacate nu a reusit acest lucru. Cred ca ar fi putut juca la Inter. Mirel Radoi pleaca intr-un campionat slab, mai mult de amatori, din moment ce fac un singur antrenament pe zi. Totusi, este bine ca el nu va schimba fusul orar. Radoi va ramane in vederile mele, nu am spus ca nu il voi mai chema la echipa nationala", a declarat Piturca.
Totusi, selectionerul spune ca transferul la Al Hilal nu il va

Oltchim a batut cu 39-26 la Braila si e din nou lider in Liga Nationala
Mourinho, luat la intrebari

scoate pe fostul capitan al Stelei din calculele sale si ca acesta va fi in continuare convocat. Piti spune ca diferenta foarte mica de fus orar dintre Romania si Arabia Saudita, dar si faptul ca Radoi a dovedit intotdeauna un profesionalism desavarsit vor face ca fotbalistul sa isi pastreze locul la nationala: "Mirel nu e exclus din planurile echipei nationale! Daca va fi nevoie de el, va fi chemat in continuare la nationala. Sa nu uitam ca Radoi nu pleaca intr-o tara unde e o diferenta mare de fus orar. Cat priveste plecarea jucatorului la Al Hilal, important e ca lui sa-i fie bine. Mirel va ramane acelasi jucator pe care il stim cu totii, indiferent la ce echipa joaca".
Selectionerul a precizat ca Adrian Mutu este incert pentru meciul amical cu Croatia, dar si pentru partida cu Serbia: "Mutu s-a accidentat la o faza care nu anunta nimic, poate ca ii va ceda cotul din nou. Sper sa se recupereze cat mai repede, avem nevoie de el. Nu cred ca va fi in in teren cu Croatia, poate nici in meciul cu Serbia, nu stim ce se mai poate intampla",  amai spus selectionerul.
Victor Piturca a explicat de ce a ales orasul Constanta pentru jocul cu Serbia: "Terenul de la Constanta este foarte bun, ne-am simtit foarte bine de fiecare data acolo si am obtinut rezultate bune. Nu am mers in Ghencea, pentru ca Adrian Mutu ar fi fost injurat", a mai spus selectionerul.