Penicilina Iasi s-a pregatit cu adversarele de la Unic la Piatra Neamt

Penicilina Iasi s-a pregatit cu adversarele de la Unic la Piatra Neamt

De cind au reluat pregatirile si pina la meciul cu Dinamo Bucuresti, din deplasare, programat simbata, voleibalistele de la Penicilina au la dispozitie mai putin de doua saptamini pentru antrenamente.
De un cantonament in toata regula nu putea fi vorba, insa la mijlocul acestei perioade a fost programata totusi o actiune de trei zile la munte.
Penicilina a mers la Piatra Neamt, dar nu pentru a pune accentul pe pregatirea fizica, ci pentru o sesiune de antrenamente comune cu Unic Piatra Neamt. "Nu ne mai intilnim cu Unic in returul Diviziei A1, asa ca ne prinde bine sa ne pregatim citeva zile impreuna. Doar in Cupa Romaniei ne-am putea confrunta,

Perechea Niculescu/Carstea s-a calificat in semifinalele turneului Open GDF Suez de la Paris
Fotbal: Nationala Romaniei a urcat pe locul 32 in clasamentul FIFA

dar sper totusi sa dam peste alta adversara", ne spunea antrenorul principal Dan Banu inainte de plecarea la Piatra Neamt.
In cele trei zile petrecute acolo, fiecare meci s-a jucat cu tema, existind cazuri cind de aceeasi parte a fileului evoluau trei jucatoare de la Penicilina si trei de la Unic. "A fost o actiune reusita, chiar daca antrenamentele s-au desfasurat in sala Scolii Sportive pentru ca in Sala «Ceahlaul» era cumplit de frig. Fetele s-au miscat binisor, dar inca nu sintem multumiti. Inca n-au ajuns la ritmul pe care-l aveau la sfirsitul anului trecut. Este foarte greu sa revii la ritmul normal de antrenamente si jocuri dupa o perioada de pauza. Speram sa ajungem cit mai repede la nivelul aratat anul trecut, cind am obtinut victorii importante cu CSU Metal Galati, Tomis Constanta si Unic Piatra Neamt", a declarat si Nicu Roibescu, directorul Penicilinei Iasi.
Formatia ieseana a incheiat anul trecut pe pozitia a saptea in clasamentul Diviziei A1, la egalitate de puncte cu ocupanta locului al treilea si la doar un punct distanta de formatia clasata pe locul secund. Penicilina Iasi este singura echipa care a reusit in actualul sezon s-o invinga pe CSU Metal Galati, campioana en-titre. Meciul de simbata de la Bucuresti, cu Dinamo, va conta pentru etapa a III-a a returului.