Gigi Becali a primit o oferta inedita pentru portarul Vlad: Un milion de euro si 50.000 de meci ca sa joace la Steaua

Finantatorul Stelei. Gigi Becali,a declarat, marti, ca a primit o oferta inedita pentru portarul Andrei Vlad (18 ani). Un club strain ii oferea lui Be

Barca defileaza in campionat
Azi e ziua decisiva pentru nationala de handbal

Finantatorul Stelei. Gigi Becali,a declarat, marti, ca a primit o oferta inedita pentru portarul Andrei Vlad (18 ani). Un club strain ii oferea lui Becali un milion de euro si 50.000 pentru fiecare meci jucat de Vlad la FCSB, ca portarul sa creasca in valoare si, daca decidea sa-l transfere in urmatorii doi ani, gruparea interesata de roman mai achita noua milioane de euro.

„Eu am avut pentru Vlad o oferta de 10 milioane, dar cum? Imi da un milion acum si inca noua daca vor sa-l ia. Dar cu conditia ca mai imi da inca 50.000 de euro pentru fiecare joc pe care-l joaca titular. Eram obligat sa-l bag titular si imi dadea inca 50.000 de meci. Juca zece meciuri si mai luam 500.000. Si ei daca voiau, in termen de doi ani, sa dea inca noua milioane si sa-l ia. Eu am zis: Ei cica nu: Cu alte cuvinte te obliga cu 50.000 la fiecare meci. Sunt fel de fel de manevre, de chestiuni… Cu alte cunvinte, sa cresc un portar la tine. dar Steaua nu e un club care sa creasca portari pentru ei”, a declarat Becali, la DigiSport.

El a precizat ca Florin Nita nu prea vrea sa mearga la Sparta Praga. dar il va convinge: „Sparta l-a vrut pe Nita si nu a vrut sa mearga. Eu, cand n-a vrut sa mearga Nita, i-am marit salariul cu 3.000, sa fac si eu un gest din respect pentru el, ca iubeste Steaua. Acum a venit oferta de doua milioane. Le-am zis: El nu e inca convins sa plece, dar il conving. Acum e altceva, ca e Stanciu acolo. El nu voia singur.”

Vlad este rezerva lui Nita al Steaua, pentru care Becali a primit o oferta de doua milioane de euro de la Sparta Praga, echipa la care mai joaca doi romani, Nicolae Stanciu si Bogdan Vatajelu. Portarul de 18 ani a semnat cu Steaua vara trecuta, dupa ce a jucat la CSU.