E oficial: Cosmin Olaroiu este noul antrenor al echipei Jiangsu Suning, unde il inlocuieste pe Fabio Capello

Antrenorul Cosmin Olaroiu a fost numit la conducerea tehnica a echipei chineze Jiangsu Suning, in locul italianului Fabio Capello, care si-a reziliat

Serena Williams a rabufnit dupa scandalul in care a fost implicata: ‘Asa a fost mereu cariera mea, fara respect pentru viata privata’
Vasluiul transfera un atacant brazilian

Antrenorul Cosmin Olaroiu a fost numit la conducerea tehnica a echipei chineze Jiangsu Suning, in locul italianului Fabio Capello, care si-a reziliat contractul cu gruparea din Nanjing, informeaza eurosport.com.

In varsta de 48 de ani, Olaroiu a antrenat ultima data in Emiratele Arabe Unite, pe Al-Ahli Dubai. Fostul tehnician al Stelei a pregatiti in ultimii ani mai multee chipe din Zona Gofului, intre care Al-Hilal Riadh, Al Ain Abu Dhabi, dar si nationala Arabiei Saudite, la Cupa Asiei pe natiuni din 2015, anunsa News.ro.

Capello, in varsta de 71 de ani, semnase vara trecuta un contract pe 18 luni cu Jiangsu FC, pentru suma de zece milioane de euro, cu obiectivul de a redresa o echipa aflata in zona retrogradarii.

Sezonul trecut, Jiangsu Suning a terminat pe locul 12 din 16 echipe, iar dupa trei etape din actuala editie de campionat se afla pe aceeasi pozitie, cu trei puncte. In lotul formatiei chineze se afla fostul mijlocas brazilian al echipei Chelsea Ramires si atacantul brazilian Alex Teixeira, care a evoluat la Sahtior Donetk, pe vrea cand era antrenata de Mircea Lucescu.

Jiangsu Suning a mai fost antrenata de un roman, din vara anului 2015 in cea a anului 2016. Petrescu a castigat Cupa Chinei cu formatia din Nanjing.