Dorinel nu vrea, Bondrea ar dori, Bergodi se mai gandeste

Dorinel nu vrea, Bondrea ar dori, Bergodi se mai gandeste

Presedintele de onoare al lui Poli Iasi, primarul Gheorghe Nichita, a spus ieri, intr-una din putinele iesiri la nivel declarativ despre fotbal din ultimul timp, ca si-l doreste ca antrenor la Iasi pe italianul Cristiano Bergodi. Cel care pana acum a fost principalul pilon de sustinere al formatiei din Copou este de parere ca italianul e cel mai in masura sa o scoata pe Poli din situatia grea in care se afla. "I-am spus presedintelui Sorin Boca sa-l contacteze si sa-i faca o oferta clara. Ni-l dorim foarte mult la Iasi pe Bergodi si sper sa-l putem aduce. Este antrenorul care credem ca poate scoate Iasiul din subsolul clasamentului", a declarat Nichita.

Beckham a debutat pentru AC Milan
Simona Halep este cea mai buna jucatoare a lumii pe zgura! Si-a surclasat adversarele in topul intocmit de WTA

Totusi, negocierile cu tehnicianul italian par a fi intrat in impas, in timp ce o alta varianta, Dorinel Munteanu, a negat categoric posibilitatea de a ajunge la Iasi. Munteanu a declarat ca a refuzat oferta conducerii clubului Poli Iasi: "Am vorbit cu cei de la Poli Iasi, dar i-am refuzat. Momentan ma intereseaza doar sa ma linistesc dupa o toamna agitata. Nu m-a interesat propunerea celor de la Iasi deoarece acum nu as accepta nicio oferta din tara, oricat de tentanta ar fi".
Pe de alta parte, tehnicianul Marian Bondrea a declarat ieri ca este tentat sa preia conducerea tehnica a echipei Poli Iasi, spunand ca ar fi o provocare pentru el sa incerce sa o salveze de la retrogradare. "Oficialii de la Poli Iasi nu m-au contactat pana acum, dar daca o vor face, as fi dispus sa negociez. De ce sa nu recunosc, as fi tentat sa antrenez la Iasi. Pentru mine ar fi chiar o provocare sa incerc sa salvez Iasul de la retrogradare. In plus, as continua munca inceputa in urma cu mai multi ani de bunul meu prieten Ionut Popa. Chiar nu am inteles de ce a renuntat asa dintr-o data. El a facut treaba foarte buna la Poli Iasi si l-am sfatuit chiar si saptamana trecuta sa nu plece", a spus Marian Bondrea.
Nici presedintele Sorin Boca, despre care se spune ca inca mai incearca s ail convinga pe Ionut Popa sa revina asupra deciziei sale, nu da un raspuns clar in privinta felului in care decurg tratativele. “Vom comunica opiniei publice hotarirea pe care o vom lua abia atunci cind va fi ceva concret. Aceasta deoarece este posibil, in continuare, ca lucrurile sa se schimbe de la o ora la alta. Ce pot sa spun acum este un lucru pe care l-am mai afirmat, si anume ca echipa va pleca in cantonament cu un antrenor principal care sa faca astfel incit campania de evitare a retrogradarii sa aiba sanse ridicate de izbinda",  a declarat Popa.