Dinamo nu vrea sa se desparta de Danciulescu

Dinamo nu vrea sa se desparta de Danciulescu

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat ieri ca atacantul Ionel Danciulescu nu va pleca in Arabia Saudita la formatia Al-Etiffagh, al carei tehnician, Ioan Andone, a afirmat ca il doreste pe fotbalistul roman.
"Andone iar incepe ca si atunci cand era la Cluj, ca il vrea pe Danciulescu. Danciulescu si-a prelungit deja contractul, e jucator de baza la noi. Cat sunt eu aici, nu pleaca si nu cred ca va pleca", a spus Rednic la finalul intalnirii pe care a avut-o, la sediul clubului, cu presedintele executiv al gruparii.
Andone, care a pregatit in primele etape ale sezonului 2008/2009 echipa CFR Cluj, a semnat la inceputul anului acesta un contract cu gruparea saudita Al-Etiffagh. Rednic a mentionat

Derby, cu „D“ de la Dinamo
Traian Lupu, invingator

ca transferul mijlocasului Adrian Ropotan la Dinamo Moscova este in impas. "Inca nu stiu ce imbunatatiri aducem. Daca suntem pe primul loc nu avem ce imbunatatiri sa facem. Singurul care ar putea sa plece e Ropotan. Daca el pleaca, s-ar putea sa vina cineva in locul lui. Nu s-a discutat de Nicolae Grigore de la Rapid. Avem un lot de 26 de jucatori cu care am terminat turul. Daca pleaca un jucator, atunci vom vedea. Nu stiu ce sanse are Ropotan sa plece pentru ca am inteles ca s-a blocat transferul lui. Se vorbeste de Contra, dar eu sunt inca in vacanta. Daca spun ca mi-l doresc, s-ar putea sa se interpreteze", a completat Rednic.
Tehnicianul formatiei dinamoviste a mentionat ca a fost stabilit programul de pregatire din aceasta iarna, fara a oferi insa prea multe detalii. "Am stabilit programul de pregatire, lotul. In prima parte nu vor fi partide amicale. Va fi un turneu axat pe pregatire fizica si tehnica, iar in al doilea turneu, vom avea sase meciuri plus ultimele doua in care vom folosi dubluri de jucatori. Avem adversarii stabiliti, dar nu exista confirmari. E o perioada grea, ne pregatim sa luam campionatul. Majoritatea fotbalistilor a inceput sa se pregateasca devreme, nu avem probleme cu greutatea. Va urma o perioada mai grea decat turul, pentru ca fiecare punct conteaza. Toate adversarele la titlu sunt periculoase, si Urziceni, si CFR, si Steaua", a precizat Rednic.