Demisia lui Popa are iz oficial

Demisia lui Popa are iz oficial

Ionut Popa a renuntat sa mai antreneze formatiei Politehnica Iasi, trimitandu-si fiica la sediul clubului din, cu cererea de a demisiona in mana. Demisia tehnicianului a primit numar de inregistrare si urmeaza sa fie analizata de presedintele clubului, Sorin Boca. Oficialul, care ieri a fost present la Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal, a declarat ca, in cel mai scurt timp, se va lua o decizie in ceea ce priveste postul de antrenor la Poli Iasi. "Am auzit si eu ca domnul Popa ne-a trimis demisia sa, dar aceasta trebuie aprobata pentru a intra in vigoare. Sincer, la ora actuala nu discutam cu niciun antrenor, deoarece domnul Popa avea un contract cu noi. Normal ca voi vorbi si eu cu domnul Popa si dupa aceea vom cauta un alt

Dopata Sarapova, culmeatupeului: A vorbit despre moralitate si integritate
Raliul Dakar din 2010 se va desfasura tot in Argentina si Chile

antrenor. Oricum, vreau sa fiti convinsi ca, pana in momentul in care echipa va pleca in cantonamentul din Ungaria, de la Debrecen, Poli Iasi va avea antrenor", a spus Sorin Boca.
Boca a mai declarat ca gruparea sa va renunta la serviciile a trei jucatori, Lamine Diarrassouba, care a fost pus pe lista de transferuri, Svetozar Mijin si Gustavo Paruolo, ultimilor doi urmand sa li se rezilieze contractele. "Lamine nu prea a prins echipa in turul campionatului si de aceea am decis sa ne despartim de el. Suma ceruta de noi pentru transferul jucatorului este de 20.000 de euro, atat cat am dat si noi pe el in vara trecuta. Tot in aceasta perioada vrem sa discutam rezilierea contractelor cu Svetozar Mijin si Gustavo Paruolo. Acestia nu au jucat in turul campioantului si urmeaza sa vina la Iasi si sa discutam o despartire amiabila", a spus oficialul iesean. Acesta adaugat ca jucatorii Stojan Ignatov si Jose Montiel vor lipsi de la reunirea lotului, programata in aceasta seara, din cauza unor probleme cu viza pentru Romania.