CFR Cluj da frigul de acasa pe soarele Antalyei

CFR Cluj da frigul de acasa pe soarele Antalyei

Formatia CFR Cluj a plecat ieri la Belek, in Antalya, in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, unde va sustine patru partide de verificare in cele 15 zile de cantonament,
Staff-ul tehnic al clujenilor a deplasat 29 de jucatori dintre care patru sunt de la echipa secunda, Traore, Viera, Bujor si Hotico. Vor lipsi insa Didi, Tony si Andre Leao, jucatori care sunt accidentati si urmeaza tratamente de recuperare.
Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj, a declarat la plecarea echipei ca succesele din aceasta primavara depind de modul in care gruparea clujeana se va pregati in cele doua stagii de pregatire. TE primul cantonament si primul pas spre un nou titlu. Succesul din aceasta primavara depinde de cum ne vom

Verstappen si-a cerut scuze brazilienilor pentru remarca la adresa lui Felipe Massa
Politehnica Iasi a reununtat la argentinianul Gaston Marcel Conlon

pregati. Sunt toate premisele sa luam campionatul. Am deplasat un lot numeros, au mai luat jucatori si de la echipa a II-a, insa in al doilea cantonament vom merge doar 25. Stiu ca sunt mai multe echipe, dar nu ne vom spiona. Nici nu vom juca partide amicale cu echipe din Romania, spionajul nu ajuta in campionat", a spus oficialul CFR-ului.
Portarul clujenilor, Eduard Stancioiu, a precizat ca jucatorii nu vor avea timp pentru "baie si plaja". "Rezultatele din aceste meciuri amicale nu sunt foarte importante. Ne vom axa pe pregatirea fizica. Nu s-a schimbat nimic dupa numirea noului staff. Suntem aceiasi oameni, jucam acelasi fotbal. Nu vom avea timp de plaja, mergem sa ne pregatim", a spus Stancioiu.
CFR are programate patru partide amicale, in compania formatiilor Dnepr Dnepropetrvsk II, Shanghai Shenhua, Partizan Belgrad si Slovan Bratislava. Campioana Romaniei va efectua al doilea cantonament tot la Belek, in Antalya, in perioada 5-15 februarie.