Cel mai mare transfer din istorie; Kaka la Manchester pe 120 de milioane euro

Cel mai mare transfer din istorie; Kaka la Manchester pe 120 de milioane euro

Dupa aproape 11 ore de negocieri, arabii de la Manchester City au realizat cel mai mare transfer din istoria fotbalului: Kaka va juca in Anglia. Impresarul (si tatal) jucatorului brazilian a ajuns la un acord cu impresarii trimisi de Manchester City in privinta transferului lui Kaka. Berlusconi deja isi daduse acordul pentru transfer, sustinand ca Milan nu poate satisface o creste substantiala a salariului lui Kaka la Milan, care era undeva la 9mil de euro.
Seicii vor plati 120 de milioane pentru transfer Milanului si 19 milioane de euro pe an lui Kaka. Kaka a venit in vara anului 2003 la AC Milan pentru 8 milioane de euro de la Sao Paolo. 

Victorie de senzatie pentru Oltchim
Lotul Mironescu a fost eliberat

AC Milan a mai primit 4,5 milioane bonus de la arabi, bani pe care ii va trimite clubului Sao Paolo din respect pentru clubul care l-a format pe Kaka.
Formatia patronata de Silvio Berlusconi a inceput deja negocierile pentru transferul mijlocasului francez, pe care e dispusa sa ofere 40 de milioane de euro.
Suma pe care gruparea de pe San Siro e dispusa sa o ofere in schimbul lui Ribery este aproape de doua ori mai mare decat cea pe care Bayern Munchen a platit-o lui Olympique Marseille in vara anului 2007. In plus, Massimo Oddo, imprumutat de Milan la Bayern, va fi cedat decisiv in aceeasi tranzactie.
Ribery si-a informat deja apropiatii ca este aproape de un transfer la Milan, unde va avea un salariu de 7.3 milioane de euro, si a luat primele lectii de limba italiana de la colegul sau Luca Toni.
Din cele 120 de milioane de euro pe care le va primi de la Manchester City pentru Kaka, AC Milan mai spera sa ii transfere pe Emmanuel Adebayor, Michael Essien si Gael Clichy.