Cea mai neasteptata explicatie pentru eliminarea Simonei Halep si a celorlalte favorite, la Wimbledon 2018

Boris Becker, triplu invingator la Wimbledon, a facut o analiza a ceea ce s-a intamplat anul acesta pe tabloul fetelor. Marile nume din circuit au sim

Alerta la Kiev, dupa ultimele amenintari din partea teroristilor ISIS. „Vom fi acolo!”
Simona Halep, clipe de relaxare in Romania inainte de turneul de la Wuhan

Boris Becker, triplu invingator la Wimbledon, a facut o analiza a ceea ce s-a intamplat anul acesta pe tabloul fetelor. Marile nume din circuit au simtit presiunea revenirii la un nivel bun a Serenei Williams, crede marele campion german.

Surprizele au fost pe banda rulanta in prima saptamana de la All England Club, in sferturi neajungand niciuna din primele 10 favorite. O explicatie pentru eliminarile premature ar putea fi reprezentata de revenirea la nivel inalt a Serenei, sportiva care a dominat autoritar ultimul deceniu din tenisul mondial.

Inca de la Roland Garros, sportiva din SUA a aratat excelent, doar o accidentare oprind-o din drumul spre fazele finale. Acum, cea care a castigat de 7 ori Wimbledonul la simplu e la doua meciuri de trofeul cel mare. „Efectul Serena”, asa a denumit Becker ceea ce s-a intamplat pe tabloul feminin.

„Nu prea inteleg ce s-a intamplat pe tabloul fetelor. Poate este efectul revenirii Serenei Williams. Se teme toata lumea de revenirea superstarului? In cazul Simonei Halep e si mai ciudat. Ar fi trebuit sa vina cu un moral bun. A reusit in sfarsit sa castige un turneu de Mare Slem. Era firesc sa sarbatoreasca o saptamana sau 10 zile, apoi sa revina la antrenament. asta este Wimbledon! Trebuie sa fii pregatit sa joci cel mai bun tenis de care esti capabil”, a declarat Becker pentru BBC.

Semifinalele de la Wimbledon

Jelena Ostapenko – Angelique Kerber
Julia Goerges – Serena Williams