Cea mai neasteptata explicatie pentru eliminarea Simonei Halep si a celorlalte favorite, la Wimbledon 2018

Boris Becker, triplu invingator la Wimbledon, a facut o analiza a ceea ce s-a intamplat anul acesta pe tabloul fetelor. Marile nume din circuit au sim

Lotul Mironescu a fost eliberat
Popa, suparat rau pe Lacatus si Uhrin

Boris Becker, triplu invingator la Wimbledon, a facut o analiza a ceea ce s-a intamplat anul acesta pe tabloul fetelor. Marile nume din circuit au simtit presiunea revenirii la un nivel bun a Serenei Williams, crede marele campion german.

Surprizele au fost pe banda rulanta in prima saptamana de la All England Club, in sferturi neajungand niciuna din primele 10 favorite. O explicatie pentru eliminarile premature ar putea fi reprezentata de revenirea la nivel inalt a Serenei, sportiva care a dominat autoritar ultimul deceniu din tenisul mondial.

Inca de la Roland Garros, sportiva din SUA a aratat excelent, doar o accidentare oprind-o din drumul spre fazele finale. Acum, cea care a castigat de 7 ori Wimbledonul la simplu e la doua meciuri de trofeul cel mare. „Efectul Serena”, asa a denumit Becker ceea ce s-a intamplat pe tabloul feminin.

„Nu prea inteleg ce s-a intamplat pe tabloul fetelor. Poate este efectul revenirii Serenei Williams. Se teme toata lumea de revenirea superstarului? In cazul Simonei Halep e si mai ciudat. Ar fi trebuit sa vina cu un moral bun. A reusit in sfarsit sa castige un turneu de Mare Slem. Era firesc sa sarbatoreasca o saptamana sau 10 zile, apoi sa revina la antrenament. asta este Wimbledon! Trebuie sa fii pregatit sa joci cel mai bun tenis de care esti capabil”, a declarat Becker pentru BBC.

Semifinalele de la Wimbledon

Jelena Ostapenko – Angelique Kerber
Julia Goerges – Serena Williams