Bute va boxa cu centura pe masa la Montreal

Bute va boxa cu centura pe masa la Montreal

Boxerul roman Lucian Bute isi va apara titlul mondial IBF la supermijlocie la mijlocul lunii martie la Montreal, dupa ce negocierile cu danezul Mads Larsen pentru un meci in Europa au esuat, informeaza presa canadiana.
Viitorul adversar al romanului, cu 23 victorii (18 KO) in palmares, va fi anuntat de InterBox in aceasta saptamana. Printre posibilii adversari se numara americanul Jeff Lacy, 31 ani (24 victorii, 17 KO si 2 infrangeri) si ucraineanul Vitali Tipko, 32 ani (22 victorii, 12 KO si 2 infrangeri).
Jeff Lacy a detinut centurile IBF si IBO, pe care le-a pierdut in martie 2006 dupa ce a fost invins la puncte de galezul Joe

Poli, in cantonament la Debrecen, oficialii cauta solutii pentru redresare
Alin Stoica, ofertat de FC Brasov

Calzaghe. In ultimul sau meci disputat in noiembrie, care a avut ca miza desemnarea challengerului la titlul WBC, Jeff Lacy a pierdut la puncte in fata americanului Jermain Taylor.
Lucian Bute, care l-a invins la puncte pe Librado Andrade in ultimul sau meci din 24 octombrie, trebuie sa-si puna centura IBF in joc, pentru a 3-a oara, in fata unui adversar optional din primii 15 clasati in ierarhia IBF.