Bergodi va semna azi cu Poli Iasi

Bergodi va semna azi cu Poli Iasi

Iata ca dupa, cinci ani in care nu puteai spune Poli Iasi fara sa iti vina in minte si Ionut Popa, si dupa o situatie prelungita de incertitudine datorita demisiei acestuia din urma, echipa din Copou are un nou antrenoru, chiar unul despre care se poate spune ca are o carte de vizita buna, cel putin pentru Liga lui Mitica.
Italianul Cristiano Bergodi a declarat ieri, dupa o discutie cu presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, si cu presedintele de onoare Gheorghe Nichita, ca va prelua echipa, cu scopul declarat de a evita retrogradarea.
"Am venit la Iasi cu sufletul deschis si sa discut preluarea

Gimnastica ritmica: Ieseanca Andreea Verdes, multipla medaliata la Cupa Irina Deleanu
Lotul Mironescu a fost eliberat

acestei echipe. Dupa discutiile purtate astazi pot sa va spun ca Poli Iasi are antrenor! Nu am reusit inca sa discut cu jucatorii, dar sunt sigur ca acestia vor afla din presa ca eu sunt noul antrenor al Politehnicii Iasi. Maine voi conduce primul antrenament la Poli Iasi. Nu am discutat inca despre aducerea de noi jucatori, acest lucru urmand sa-l facem in zilele urmatoare", a spus Cristiano Bergodi.
Actele nu au fost inca semnate, contractul si restul detaliilor urmand a fi definitivate azi, dupa cum spune si presedintele Sorin Boca. “Nu am discutat inca perioada pentru care va semna Cristiano Bergodi, acest lucru urmand sa-l stabilim maine cand semnam contractul. Ma bucur ca ne-am inteles cu domnul Bergodi si sper ca impreuna sa ne atingem obiectivul propus, salvarea de la retrogradare", a explicat Boca.
Vestile bune vin si dinspre partea administrativa; presedintele Consiliului de Administratie al Politehnicii Iasi, Petru Radu, a declarat, dupa sedinta Adunarii Generale a Actionarilor, ca gruparea din Copou va avea un buget de 2,2 milioane de euro in returul actualului sezon. "Cu exceptia unui singur actionar, toti cei care investesc la Poli s-au intrunit astazi intr-o sedinta si am stabilit planul de bataie pentru retur. Presedintele executiv Sorin Boca a propus la sedinta de saptamana trecuta un buget de 2,5 milioane de euro, dar in cele din urma am stabilit ca ne putem salva de la retrogradare si cu 2,2 milioane de euro pana in vara. Daca pana acum s-au facut doar promisiuni, de aceasta data actionarii si-au luat un angajament in scris ca vor vira banii in contul clubului in cateva zile", a explicat oficialul.