Bergodi, prezentat oficial la Poli Iasi

Bergodi, prezentat oficial la Poli Iasi

Clubul Politehnica Iasi l-a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, pe Cristiano Bergodi, in functia de antrenor principal al gruparii din Copou. Antrenorul italian a afirmat ca spera sa salveze echipa de la retrogradare si ca a venit la Iasi pentru a face treaba. Tehnicianul a semnat un contract pe o perioada de sase luni cu optiune pe inca doi, va fi ajutat la Iasi de team-managerul Renzo Rossi, preparatorul fizic Ionel Colonel, antrenorul secund Narcis Ciocarlan si antrenorul cu portarii Ioan Campeanu. "Am venit cu sufletul deschis la Poli Iasi, pentru a salva echipa de la retrogradare. Am vorbit cu jucatorii si le-am cerut concentrare maxima pentru a putea realiza ceea ce ne-am

Cristiano Ronaldo, fotbalistul anului
Dorinel, antrenorul de otel

propus. Vom lucra mult in urmatoarea perioada, pentru ca este mult de munca. Nu spun asta pentru ca as fi gasit o echipa slaba, ci pentru ca eu am anumite conceptii. Pot spune ca Poli este o echipa buna, cam de nivelul fostei echipe FC National. Iasiul este un oras cu multa istorie, cu traditie, de aceea trebuie ca si echipa de aici sa fie la un nivel bun", a spus Bergodi.
Italianul a precizat ca va schimba sistemul de joc al fostei formatii antrenate de Ionut Popa, in 4-4-2. "Jucatorii se pot adapta, ar putea evolua si in 4-4-1-1. Daca Ionut Popa a spus ca nu a avut jucatori care sa evolueze in 4-4-2, nu e nicio problema, eu voi incerca. Pentru asta am nevoie de doi atacanti rapizi", a explicat Bergodi.
Acesta a si condus ieri dimineata primul sau antrenament la Poli Iasi. Italianul care i-a luat locul lui Ionut Popa  este increzator ca poate realiza obiectivele echipei si i-a multumit pentru aprecieri fostului tehnician al gruparii din Copou. Popa declarase in urma cu cateva zile ca Bergodi este un tehnician mai bun decat el.
Presedintele Sorin Boca i-a oferit lui Bergodi un fular alb-albastru si a adresat cateva cuvinte despre fostul antrenor Ionut Popa. "Vreau sa-i multumesc lui Ionut Popa pentru tot ce a facut pentru Poli, pentru intreaga activitate depusa la clubul nostru. Il asigur ca a ramas in inimile noastre si ale suporterilor si sper ca si Cristiano Bergodi sa se bucure de aceeasi simpatie in randul suporterilor si sa fie indragit", a declarat oficialul.