Bergodi, Bondrea si Munteanu, principalele tinte ale lui Poli Iasi

Bergodi, Bondrea si Munteanu, principalele tinte ale lui Poli Iasi

Odata lamurita situatia cu Ionut Popa, care nu va mai reveni ca antrenor in Copou, oficialii clubului cauta in aceste zile un inlocuitor care sa mai pastreze vii sperantele unei ramaneri in Liga I.
Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat ieri ca Marian Bondrea, propus de Ionut Popa, este pe lista posibililor antrenori la gruparea din Dealul Copoului. "L-am rugat pe domnul Popa sa ne faca o recomandare pentru postul de antrenor la Poli Iasi. Domnul Popa ne-a spus ca Marian Bondrea s-ar potrivi cerintelor noastre, fiind un antrenor cu experienta si care a mai activat in Liga I. Asa ca Marian Bondrea poate fi o

Balint a debutat la Timisoara
Oltchim pierde in Slovenia

varianta pentru postul de antrenor la Poli Iasi. Oricum, noi purtam discutii cu cinci antrenori in acest moment, deoarece lista celor care ar putea veni la Poli Iasi este destul de mica, marea majoritate a antrenorilor cu experienta lucrand deja la echipele din prima liga", a spus Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca au fost luati in calcul atat antrenori din tara, cat si din strainatate, dar care au mai antrenat in Liga I: "Nu pot da un nume sigur, deoarece suntem inca la nivelul discutiilor. Oricum, negociem atat cu antrenori din tara, dar si cu antrenori din strainatate, care insa au mai activat in Liga I. Noi credem in continuare ca ne putem salva de la retrogradare si tocmai de aceea cautam sa facem o alegere cat mai buna, deoarece returul acestei editii de campionat se anunta a fi unul foarte dificil. Asa cum am mai spus, pana la sfarsitul acestei saptamani, voi inainta Consiliului de Administratie numele antrenorului pe care il dorim la Poli Iasi".
Ionut Popa a confirmat ca i-a propus presedintelui clubului, Sorin Boca, sa-l aduca in functia de antrenor principal pe Marian Bondrea: "Am discutat cu domnul Boca si i l-am recomandat pe Marian Bondrea pentru ca ii cunosc foarte bine valoarea. Eu am fost coleg cu Marian la obtinerea licentei Pro si am facut impreuna cursul practic la Parma. Eu cred ca Marian Bondrea este intre primii sase antrenori din tara. Decizia o vor lua pana la urma cei de la Poli Iasi, dar eu cred ca echipa poate fi salvata doar de un antrenor cu experienta, un antrenor chibzuit si care sa linisteasca situatia de acum".  Ionut Popa a fost coleg cu Marian Bondrea la curusurile pentru obtinerea licentei Pro.
Se pare ca tinta principala a lui Poli Iasi le are italianul Cristiano Bergodi, care a mai pregatit formatiile FC National, CFR Cluj si Rapid Bucuresti. Alte variante sunt Dorinel Munteanu, Basarab Panduru sau Maurizio Trombetta.
Pina la numirea unui nou antrenor principal, de pregatirea echipei se ocupa Narcis Ciocirlan si Ioan Cimpeanu.