Bellu nu e sigur ca va fi secretar de stat

Bellu nu e sigur ca va fi secretar de stat

Fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport, Octavian Bellu, a declarat ieri ca se va gandi daca accepta postul de secretar de stat al Ministerului Tineretului si Sportului (MTS) dupa ce va fi propus oficial in aceasta functie de catre ministrul Monica Iacob-Ridzi.
"Pana nu discut cu dansa nu pot sa dau niciun raspuns. Am discutat de doua ori despre probleme la modul general, dar deocamdata nu stiu ce se intampla. Nu poti sa te hotarasti daca nu esti propus. Dansa si-a manifestat public intentia, dar o sa am o discutie in momentul in care se va face propunerea oficiala. Aceasta propunere ar putea fi in 7 sau in 10, nu stiu exact, dar mai asteptam putin", a spus Bellu.

Echipa nationala a Romaniei a efectuat primul antrenament in perspectiva meciului cu Croatia
CFR Cluj da frigul de acasa pe soarele Antalyei

Monica Iacob-Ridzi a fost instalata, marti, 23 decembrie, in functia de ministru al Tineretului si Sportului.MTS s-a desfiintat in anul 2003, cand a fost necesara micsorarea numarul de ministere, in conformitate cu criteriile de aderare la Uniunea Europeana. In locul MTS a fost infiintata Agentia Nationala pentru Sport (ANS), institutie ce a fost condusa in ultimii doi ani de Octavian Bellu.
Dupa numirea sa in functia de ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a declarat ca ar dori sa il pastreze pe Octavian Bellu in functia de secretar de stat pe probleme de sport.