Balba loveste din nou; de data asta la propriu

Balba loveste din nou; de data asta la propriu

Atacantul lui Poli, Ionut Balba, a fost amendat in seara zilei de 5 ianuarie cu suma de 200 de lei pentru tulburarea linistii publice. Balba, a intrat din nou in vizorul politistilor ieseni, la trei luni de la ultima isprava, conducere sub influenta alcoolului.Acesta este acuzat ca a lovit un tanar in localitatea ieseana Pascani. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, Virginia Pralea, a confirmat faptul ca Balba a fost implicat in altercatie, fotbalistul iesean fiind amendat pentru tulburarea linistii publice cu suma de 200 de lei.  „In seara zilei de 5 spre 6 ianuarie 2009, in urma unei sesizari primite la Serviciul de Urgente 112, un echipaj de politie din Pascani s-a deplasat la adresa din municipiu

Bergodi: „Nu mai am nevoie de jucatori noi!”
Victor Hanescu a urcat doua pozitii in clasamentul ATP, pana pe locul 37

pentru a interveni in aplanarea unui conflict. La locul indicat au fost identificati 4 tineri care se acuzau reciproc de injurii si loviri. Pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intamplat, tinerii au fost condusi la sediul politiei, unde fiecare a dat declaratii. S-a luat masura sanctionarii a 3 dintre tineri, conform legii 61 cu privire la tulburarea linistii si ordinii publice. Cei 3 au primit sanctiuni contraventionale in valoare de 200 de lei, printre cei sanctionati fiind si fotbalistul Balba Ionut”, a declarat Virginia Pralea. Ionut Balba respinge acuzatiile.Presedintele clubului Poli Iasi a evitat sa comenteze incidentul, afirmand ca nu are prea multe date.
Balba se afla in proces cu Politia Rutiera Iasi, dupa ce a fost acuzat in martie 2008 ca a intrat cu masina intr-un stalp, in incercarea de a se sustrage unui control al Politiei. In luna octombrie 2008, fotbalistul iesean a fost surprins de catre o patrula a politiei rutiere din Iasi conducand cu o alcoolemie de 1,1 la mie. Fotbalistul s-a ales cu dosar penal.