Afectat de criza, Sahtior il vinde pe Brandao

Afectat de criza, Sahtior il vinde pe Brandao

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a ajuns la un acord cu Olympique Marseille pentru cedarea atacantului brazilian Brandao, informeaza site-ul oficial al "minerilor".
Olympique Marseille va plati 6 milioane de euro in schimbul varfului brazilian, imediat dupa ce acesta va efectua vizita medicala la o clinica din Franta.
"Este o adevarata bestie, va calca totul in picioare pentru a trage echipa dupa el. Brandao este un varf de careu care impresioneaza prin angajament si determinare. Ma va ajuta mult prin presingul pe care il va face la fundasi adversi", a declarat Eric Gerets, antrenorul lui Olympique Marseille.

Vasluiul transfera un atacant brazilian
Franta a cucerit al treilea titlu mondial in Croatia

Atacantul care il va inlocui la Marseille pe Mamadou Niang a evoluat pentru Sahtior Donetk timp de 6 ani.
Criza financiara se simte si la Sahtior Donetk. Valeriy Yaremchenko, antrenorul echipei secunde a lui Sahtior, a afirmat ca Mircea Lucescu isi doreste trei rezerve la prima echipa.
"Discut cu Mircea Lucescu, stie tot ce se intampla la echipa de rezerve. In acest moment, si-ar dori trei jucatori in echipa lui. Rakitskyy este primul nume pe lista lui. Cea mai usoara cale pentru un fotbalist sa ajunga la Sahtior este echipa de rezerve", a spus Yaremchenko.
Sahtior Donetk, echipa cunoscuta pentru transferurile de rasunet pe care le facea in pauzele competitionale, a avut o evolutie stearsa pe piata de mercato din aceasta iarna. Ilyuk de la Bukovina este singurul jucator nou prezent la reunirea lui Sahtior, in timp ce Castillo a revenit dupa ce imprumutul sau la Manchester City a expirat.
Pe de alta parte, Sahtior tocmai l-a vandut pe Brandao la Marseille, iar Chigrinsky, Srna, Leonardo, Fernandino, Rat si Lewandowski sunt pe picior de plecare.