Gheare

Gheare

Nemaiavand rabdare pana la alegeri si tinand sa-si dea arama pe fata inainte (de parca n-ar fi facut-o destul), guvernul Ponta a aprobat pe neanuntate o ordonanta de urgenta prin care modifica legea Audiovizualului (o lege organica!) restragand atributiile CNA astfel ca amenzile acestuia sa nu se mai aplice imediat ci sa treaca printr-un proces in justitie.

Tucia: O baza militara NATO ar putea fi folosita pentru a gazdui avioanele coalitiei care lupta impotriva gruparii Stat Islamic din Irak si Levant
„Imbunatatirea sistemului public de sanatate incepe cu aplicarea inteligenta de noi politici si legi…”

Mai sunt si alte prevederi care te duc cu gandul la Antenele lui Felix si RTV-ul lui Ghita (ambii candidati USL) care primesc astfel prima de porc: pot sa injure cat vor fara sa mai fie stresati de amenzi. Scapa si moderatoarele lui Ghita si amplificatoarele lui Felix de obligatia de a rosti din cand in cand: va rog, domnu' Becali, domnu' Vadim, aveti dovezi? Si fara insulte ca ne amendeaza CNA. Si totusi care e urgenta? Purtatorul de cuvant al guvernului n-a stiut sa spuna. Chiar nu stia, sarmanul. Probabil ca a avut dl. Voiculescu o urgenta si l-a rugat pe premier sa-l serveasca pe loc – caci serviciile l-au facut fericit. Tot la capitolul servicii s-a aflat ca Andreea Marta, sotia disparutului Codrut Marta (fostul sef de cabinet al lui Blejnar la ANAF) si managera unei retele de prostituate de lux, este membra PNL. Macar se adevereste ca politica este cea mai veche meserie – si mai cade si-n pedofilie: animatoarele USL s-au dus la o scoala din Deva unde i-au ademenit pe micuti cu treninguri inscriptionate incalcand astfel si legea si baremul de 10 lei impus de dl Ponta cadourilor electorale. La baremul asta, nu poti sa oferi decat gogosi – capitol la care premierul este inepuizabil, motiv pentru care dl. Basescu l-a alintat in direct la tv: „cand vine la mine, Ponta e ca un pisicut dar cand iese incepe sa minta, e mitoman, e bolnav de minciuna cum e Antonescu bolnav de somn”. Sau de cod. Dupa apucaturi si miorlait, pisicut pare puiul motanului Felix: „daca nu-l asculta pe Voiculescu, ii tranteste o campanie cu plagiatul de nu se vede”. Pisicut si somnorila ar parea personaje de desene animate – daca n-am sti deja filmul. Va avertizam ca urmeaza secvente socante in care DNA, ANI, Parchetul, CCR, CNSAS si-ar putea pierde functiile vitale dupa 10 dec devenind legume ca ICR, TVR, CNA, Avocatul Poporului si motocei pentru motanei. Pisicut si-a scos deja ghearele: „daca ma injura Basescu inseamna ca ne facem treaba”. Si o ingroapa in nisip, ca sa nu se vada – dupa care avertizeaza: „pisica blanda zgarie rau”. Just. De-asta tara ar trebui vaccinata antirabic inainte de a avea ultimul cuvant: zat!

Tia Serbanescu