Document incendiar! Ce premier ar fi lucrat pe GRATIS cât a fost în fruntea Guvernului României

Dezvăluire incendiară! Un premier al României nu a primit salariu cât a fost în fruntea statului. Bugetul.ro vă prezintă, miercuri, un document în exc

Sarmanul domn Dobre
Descoperiri CUTREMURATOARE despre accidentul aviatic de la Smolensk: Cum s-a acoperit totul

Dezvăluire incendiară! Un premier al României nu a primit salariu cât a fost în fruntea statului. Bugetul.ro vă prezintă, miercuri, un document în exclusivitate, prin care se arată faptul că unul dintre prim-miniștrii României nu ar fi fost plătit pe durata mandatului său.

Bugetul.ro a intrat în posesia unor stenograme aflate la Arhivele Naționale, din procesul intentat Mareșalului Ion Antonescu, fost conducător al statului și premier al României, în perioada 4 septembrie 1940 – 23 august 1944.

În urma unui proces regizat, ce s-a desfășurat între 6 și 17 mai 1946, Antonescu a fost condamnat la moarte și executat la 1 iunie în același an.

La ședința din 8 mai 1946, fostul prim-ministru l-a întrebat pe martorul Ovidiu Vlădescu, fost secretar general al Președinției Consiliului de Miniștri, dacă a încasat „leafă” în calitatea sa de conducător al statului.

Martorul a răspuns că Ion Antonescu nu a primit niciun ban pentru funcția pe care a avut-o la vremea respectivă.

Președintele Tribunalului Poporului, cel care a ținut ședința de judecată, nu a infirmat acest lucru, precizând că „Întrebarea nu este concludentă. Nu vi se aduc astfel de acuzații”.