Vreme calda pentru aceasta perioada! Vezi aici prognoza meteo!

Vreme calda pentru aceasta perioada! Vezi aici prognoza meteo!

Marti, vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a intervalului in regiunile din jumatatea de vest a teritoriului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Borbely: UDMR a cerut FMI majorarea salariilor si pensiilor, sunt convins ca vor fi cresteri
Orasul din Romania unde vor aparea indicatoare „Atentie, maidanezi!”

Mai ales dimineata si noaptea va fi ceata, local in zonele joase din sud, est si centru si izolat in rest. Vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in Delta Dunarii si in Campia de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 4 grade in nord-est pana la 16 grade in vest. Temperaturile minime se vor situa de la -7 grade in estul Transilvaniei pana la 10 grade in Dealurile de Vest.

In Iasi cerul va fi in general senin, iar temperatura maxima va fi de 7 grade, in timp ce minima va fi de un grad.

Miercuri
Vremea va fi calda pentru aceasta data in majoritatea regiunilor, chiar deosebit de calda in partea de vest a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ploi slabe, seara si noaptea, in vestul si sud-vestul teritoriului si cu totul izolat in rest. In primele ore ale intervalului, local va mai fi ceata in zonele joase din sud si est. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in vest, sud-est si la munte.

In Iasi, cerul va fi partial noros, iar in timpul noptii se vor inregistra averse de ploie. Temperatura maxima va fi de 7 grade, in timp ce minima va fi de 2 grade. In schimb, joi, vremea va fi mai calda, intregistrandu-se o temperatura maxima de 11 grade si o minima de 3 grade.