Vasile Blaga: Solutiile propuse de Opozitie reprezinta o colectie de lozinci

Vasile Blaga: Solutiile propuse de Opozitie reprezinta o colectie de lozinci

 Secretarul general al PDL a atacat lipsa de solutii a PSD si PNL. "Domnul premier a prezentat o serie de realizari pe care orice analiza nu le poate ignora. Aceasta motiune abordeaza superficial problemele cu care Romania se confrunta.

UE a dat Romaniei 22 milioane de euro pentru integrarea romilor
Voiculescu: Un angajat SPP m-a informat ca exista o dispozitie de monitorizare a mea

Solutia politica pe care o propuneti: alegerile anticipate nu rezolva criza economica, ci o adanceste. Ceea ce propuneti ca finalitate nu sunt solutii pentru problemele oamenilor care acum protesteaza. Eu inteleg jocul politic pe care Opozitia il face dar nu putem rezolva nimic astfel. Avem datoria de a veni cu masuri fundamente si nu cu solutii populiste. Solutiile propuse de Opozitie reprezinta o colectie de lozinci”, a declarat senatorul PDL Vasile Blaga, in plenul Parlamentului, in cadrul dezbaterii pe motiunea de cenzura a Opozitiei.

 

Blaga calca pe urmele lui EBA: A dat-o in „succesuri”

 

Secretarul general al PDL s-a incurcat in Parlament in timpul discursului la motiunea de cenzura. “Trebuie sa iesim din ipocrizie si sa recunoastem ca toti avem o contributie mai mare sau mai mica si la succesurile, dar si la esecurile democratiei romanesti. Numai in ultimii cinci ani, colegii din PSD au sustinut trei ani guvernarea- doi ani au sustinut guvernul PNL, iar anul trecut aproape tot anul au fost la guvernare. Opozitie nu inseamna doar hartuirea puterii, ci si sustinerea proiectelor importante pentru Romania”, a declarat Vasile Blaga, in plenul Parlamentului.

Elena Basescu a ramas celebra pentru folosirea pluralului “succesuri” intr-un interviu acordat unei televiziuni.