Valeriu Stoica, prins de politie cu 157 de kilometri la ora pe autostrada

Liderul democrat-liberal spune ca nu si-a dat seama cand a ajuns la aceasta viteza si ca era grabit pentru ca avea o problema personala. Politician vitezoman.

Romania, alternativa pentru Chisinau la gazul rusesc
Basescu, catre aviatori: Modernizati-va in ciuda crizei

Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a fost prins de politisti in timp ce mergea pe autostrada Bucuresti-Pitesti cu nu mai putin de 157 de kilometri la ora, informeaza Realitatea TV. “Ma grabeam, cred ca aveam 135-140. Voi plati amenda sigur ca o voi plati. Aveam o treaba personala”, a declarat Stoica.

“Pentru viteza cu care a circulat a primit sanctiune contraventionala si trei puncte penalizare. In plus conducea fara luminile de intalnire, obligatorii si pe timpul zilei pe autostrada”, au declarat reprezentantii Politiei. Politia Autostrazi organizeaza, duminica, intre orele 11.00-14.00, o actiune ce vizeaza cresterea gradului de siguranta rutiera pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Astfel, pe autostrada sunt amplasate mai multe radare iar echipajele Politiei Rutiere ii amendeaza pe soferii vitezomani. De altfel, pana la aceasta ora, foarte multi soferi au fost sanctionati, cea mai mare viteza suprinsa de radare pe A1 fiind de 175 km/h, informeaza NewsIn.