Ultimele oferte externe de Revelion sub 250 de euro

Ultimele oferte externe de Revelion sub 250 de euro

 Cele mai ieftine oferte de Revelion in strainatate cu plecare pe 30 decembrie sau 31 decembrie te costa acum intre aproximativ 200 de euro si 240 de euro, cu toate cheltuielile incluse. Cele mai avantajoase destinatii pentru Revelion sunt Nisipurile de Aur, Halkidiki, Napoli sau Venetia.

FMI mentine prognoza de crestere economica la 1,5% pentru acest an
Boc refuza deblocarea posturilor in sistemul sanitar

 

Super oferte de vacante last minute de Craciun!

Revelion in Turcia cu 207 euro

 

Un sejur de Revelion la Istanbul te costa in aceasta perioada 207 euro. Tariful a fost redus de la 315 euro si acopera trei nopti cazare cu demipensiune la un hotel de trei stele din Istanbul, transportul cu autocarul pe ruta Bucuresti-Istanbul si retur, precum si ghidul insotitor.

 

Revelion in Bulgaria cu 233 de euro

 

O vacanta de patru zile in statiunea Nisipurile de Aur ajunge astazi la 233 de euro. In pret intra cazarea la un hotel de patru stele din statiune, cu all inclusive, precum si transportul cu autocarul. Plecarea spre Nisipurile de Aur e maine, 30 decembrie.

 

Revelion in Sithonia (Halkidiki) cu 225 euro

 

Daca vrei sa iti petreci Revelionul in Grecia, un sejur de patru zile in Sithonia ajunge acum la 225 de euro. Tariful a fost redus de la 325 de euro si acopera trei nopti cazare cu demipensiune la un hotel de trei stele din Sithonia, cina festiva de Revelion, transportul cu autocarul, precum si insotitorul de grup. Plecarea catre Grecia este pe 30 decembrie.

 

Revelion la Napoli cu 240 euro

 

Un sejur de cinci zile la Napoli ajunge in aceasta perioada la 240 de euro. Tariful acopera patru nopti cazare la un hotel de trei stele din Napoli, cu demipensiune, precum si biletul de avion pe ruta Bucuresti-Napoli si retur, inclusiv taxele de aeroport. Pretul a fost redus de la 378 de euro. Plecarea spre Napoli e vineri, 31 decembrie. Tot 240 de euro te costa un sejur de patru zile la Venetia, in perioada Revelionului. In pret intra trei nopti cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele din Venetia, transportul cu avionul, precum si taxele de aeroport.