Udrea: Daca ajung presedinte voi fi un sustinator al luptei pentru independenta justitiei si voi schimba Guvernul Ponta

Udrea: Daca ajung presedinte voi fi un sustinator al luptei pentru independenta justitiei si voi schimba Guvernul Ponta

Elena Udrea i-a multumit, joi, presedintelui Traian Basescu pentu sustinerea publica privind candidatura la prezidentiale si a precizat ca va fi un sustinator al luptei pentru independenta justitiei.

Udrea anunta pe Twitter ca il sustine pe Boc la presedintia PDL
Traian Basescu vrea reconectarea Romaniei cu Libia

”Ii multumesc presedintelui traian Basescu penru sustinerea publica”, a afirmat Udrea in cadrul unei conferinte de presa.

”Voi continua sa fiu un politician care va lupta pentru valorile si principiile pe care le-am sustinut si pana acum. Voi fi un sustinator al luptei pentru independenta justitiei, al depolitizarii institutiilor statului. Voi fi mai mult decat mosteniroatea lui Traian Basescu, voi adauga personalitatea, caracterul si proiectele proprii. Voi fi un presedinte implicat. Sunt convinsa ca un presedinte puternic, asa cum as putea sa fiu voi putea sa pun in practica proiecte pe care le-am sustinut in vremea cand eram ministru al Turismului”, a afirmat liderul PMP.

”Voi schimba Guvernul Ponta si voi reusi cu un prim-ministru dedicat, cu viziune, care sa fie in stare sa faca ceva pentru tara sa ducem mai departe reforme importante pentru Romania. E nevoie sa punem in parctica o reforma a sanatatii. Va fi nevoie ca un guvern responsabil, puternic, competent sa punem in practica legea educatiei, sa corectam erorile facute in ultimii ani. Sa ducem la bun sfarsit ceea ce romanii au aratat ca isi doresc, un Parlament unicameral, un Parlament redus, prin refoma constitutionala. Sa fie o Romanie frumoasa in care toti romanii sa poata sa aiba viata pe care si-o doresc, tinerii sa poata sa lucreze, copiii sa se poata educa temeinic, iar cei de la varsta pensionarii sa duca un trai decent”, a aratat Elena Udrea.

”Cred ca e nevoie ca la Cotroceni sa fie cineva care sa duca mai departe toate aceste reforme”, a incheiat Udrea.