Stirea care a scandalizat Romania: „Cristian Pomohaci ar fi fost gasit spanzurat”

Este stirea care a scandalizat internetul. Potrivit unei informatii false, Cristian Pomohaci ar fi fost gasit spanzurat intr-o padure. Totul a porn

Elevii din Constanta vor beneficia de o reducere de 50% la transportul in comun, dupa ce Mazare a fost reclamat la DNA
Ministrii nu-l asculta pe Ungureanu. Premierul le-a cerut din nou sa vina personal la sedinte

Este stirea care a scandalizat internetul. Potrivit unei informatii false, Cristian Pomohaci ar fi fost gasit spanzurat intr-o padure.

Totul a pornit de pe site-ul nationalisti.ro, acolo unde titlul „Cristian Pomohaci ar fi fost gasit spanzurat la marginea unei paduri” a creat o adevarata isterie.

La scurt timp dupa ce oamenii s-au scandalizat, in stire a aparut si update-ul. Persoana spanzurata nu era Cristian Pomohaci, ci o persoana care seamana foarte bine cu el.

Conform unor surse, impresara lui Cristian Pomohaci a declarat ca este bine, astazi a avut spectacol.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai multi presupusi martori ca ar fi intretinut relatii sexuale cu barbati, in special cu baietii minori de care avea grija si carora le-ar fi facut avansuri. Totul a inceput dupa ce un tanar l-a inregistrat in timp ce ii cerea favoruri sexuale. Baiatul avea atunci 17 ani. Artistul si cantareata de muzica populara Ileana Matus s-au casatorit pe 29 octombrie 1999 la Primaria Rona de Jos din judetul Maramures. La cinci ani de la nunta, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotarare emisa de Judecatoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.