Sever Voinescu: Cred ca Ponta este cu adevarat ultimul stalinist al Romaniei

Deputatul PDL Sever Voinescu, secretarul Camerei Deputatilor, a declarat la emisiunea "2+1" ca Victor Ponta, presedintele PSD, a inceput sa semene cu Vadim Tudor la discurs.

Guvernul Boc, strans cu usa CCR de PNL, amenintat cu cenzura de PSD si monitorizat de FMI
Gabriel Oprea: Romania nu resimte o presiune imigrationista crescuta. Am decis sa intarim masurile de securitate la frontiera cu Serbia

Voinescu a vorbit si despre intentia sa de a candida la o functie de conducere in PDL si despre ce isi reproseaza din activitatea sa de parlamentar. „Victor Ponta a coborat calitatea discursului politic atat de jos incat a inceput sa semene cu Vadim Tudor. Am vazut ca Vadim Tudor nu il simpatizeaza, dar ar trebui. Pentru ca deja a devenit copia lui. Cred ca Victor Ponta este cu adevarat ultimul stalinist al Romaniei”. Aceasta este declaratia lui Sever Voinescu despre Victor Ponta, liderul PSD. Despre PNL, Voinescu spune ca ii intelege pozitia avand in vedere ca este in opozitie si ca a refuzat mai multe oferte de colaborare.

„Pledez pentru schimbarea radicala a regulamentului parlamentar care a fost construit pentru un moment de mult depasit si a fost gandit pentru eficienta procesului parlamentar, dar in defavoarea dezbaterii. Iar eu cred ca in Parlament principala este dezbaterea. Procedurile de vot sunt imprecis reglementate. Exista dispute zilnice in Parlament pe aceste probleme”, a declarat Sever Voinescu despre procedurile parlamentare.