Radu Banciu l-a comparat pe Becali cu Monica Gabor

Radu Banciu l-a comparat pe Becali cu Monica Gabor

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti, in cadrul emisunii „Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, care sunt sansele ca omul de afaceri Gigi Becali sa fie gratiat de presedintele Traian Basescu.

De ce au confundat sereistii laba de urs cu un picior de om
Guvernul, atentionat de la Bruxelles ca este lipsit de viziune si strategie pentru bugetul 2014-2020

„Pentru ce sa fie gratiat Gigi Becali, pentru ca a negociat sub un nuc, cu o sacosa de rafie plina de bani, cu greii din Ministerul Apararii sa ia fraudulos acele terenuri? Pentru ca a instigat, a facut presiuni ca sa intre mai repede in posesia acelor proprietati? Gratiat esti doar atunci cand faci ceva, daca ai castigat un premiul Nobel, lupti pe front. Dar in cazul lui, pentru ce? Ca a fost un samsar? Ca si-a construit intreaga avere pe frauda, nu se poate asa ceva”, a spus jurnalistul.

Radu Banciu spune ca presedintele ar putea avea de castigat simpatia multimii pentru ca l-ar gratia pe Gigi Becali, „despre care toti vorbesc ca de un sfant”.

„Lumea mai are putin si il situeaza pe Becali pe acelasi loc cu domnitorii, vorbesc de el ca de un sfant, e clar ca i-ar aduce un capital de simpatie lui Traian Basescu daca l-ar gratia.Am ajuns sa-l idolatrizam pe boul boilor, dupa 25 de ani. Dar Gigi Becali e de fapt un fel de Monica Gabor, un simbol al celor care nefacand nimic in viata ajung foarte sus. Dar omul acesta nu trebuie idolatrizat. Abia acum, in sfarsit, el va fi scos la iveala in cele mai josnice imbracaminte”, mai spune Radu Banciu.