„Monstra” i-a dat batai de cap ministrului Muncii, Ioan Botis

La Palatul Victoria a avut loc ultima sedinta de Guvern de anul acesta. Ministrul Muncii, Ioan Botis, a declarat ca Guvernul a adoptat o ordonanta potrivit careia, incepand din ianuarie 2011, angajatorii vor depune in format electronic statele de plata si contractele de munca la Inspectia Muncii.

Boc: Germania liberalizeaza piata muncii pentru lucratorii sezonieri, incepand cu 1 ianuarie 2011
Peste o mie de copii au sunat la telefonul copilului pentru a reclama abuzuri

In timp ce anunta unele noutati privind rolul inspectorilor de munca, Ioan Botis s-a incurcat in forma corecta a cuvantului "mostra", propuntandu-l, "monstra". "Practic, inspectorul are posibiltatea de a intra la sediul angajatorului, de a aplica aplica sigilii, are dreptul sa preleveze monstre de produse", a spus ministrul Muncii.

Acesta s-a corectat imediat, si-a cerut scuze pentru greseala si s-a justificat spunand ca "este sfarsit de an". La finalul discursului, Ioan Botis le-a urat romanilor sarbatori fericite si i-a asigurat ca va continua sa sustina "munca legala si faptul ca romanii au dreptul la plata unor asigurari sociale si au dreptul la a-si asigura batranetile prin faptul ca vor plati contributii si vor fi angajati cu forme legale".