PSD a decis: Geoana va fi pedepsit

PSD a decis: Geoana va fi pedepsit

 Mircea Geoana va fi sanctionat pentru ultimele sale declaratii privind motivul vizitei de anul trecut, inainte de alegeri, la Sorin Ovidiu Vintu. Cat de grav, vor decide luni liderii PSD.

Becali va candida pentru USL. „Promit sa nu le fac mizerie in casa”
Boagiu: Despre introducerea taxelor pe autostrazi se va discuta dupa 2013

„O sa discutam luni , e un subiect care a aparut artficial. Am dezgropat fantomele de anul trecut”, spune presedintele PSD, Victor Ponta. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu pledeaza pentru o pedeapsa prea drastica. Intrebat daca Mircea Geoana ar trebui sa fie sanctionat, liderul PSD a raspuns: „Depinde cum, e o treaba pe care o s-o discutam. Eu nu sunt pentru masuri drastice, dar fiecare trebuie sa aiba un simt al rationamentului.”

 

Geoana: Cine crede ca exista asociere intre mine si Basescu este profund imoral

 

„Cine crede ca exista o asociere intre mine si Traian Basescu este profund imoral”. Asta a spus Mircea Geoana in emisiunea 3X3 ca raspuns la atacurile din ultimele zile. In schimb, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca actiunile lui Mircea Geoana din ultima perioada reprezinta un atac la propriul partid. „As vrea sa clarific pentru ca au aparut in ultimele zile tot felul de comentarii, inclusiv din partea unor colegi care insinueaza o anumita asociere a mea cu Basescu, nu e numai incorect dar e profund imoral, daca cineva crede o secunda ca Basescu are chef sa vada un PSD-ist in fruntea Senatului (…) in mod evident incearca sa exploateze o anumita tensiune din partid, e clasic lui Basescu si cine pune botul la asa ceva e fie naiv, fie rau intentionat”, a spus Geoana.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune insa ca actiunile lui Mircea Geoana reprezinta un atac la Partidul Social Democrat. „Vorbim  de trei greseli pe care le-a facut: una a fost vizita la Vantu, prestatia lamentabila pe acest subiect de la confruntarea cu Basescu si trei, prestatia de alaltaieri ca s-a dus la Vantu sa fure subiectele de la examen.  Cei mai suparati si dezamagiti suntem cei care am muncit in perioada 2005-2009 cu intensitate uriasa in 2008 si 2009” a declarat Dragnea care considera ca iesirea lui Mircea Geoana a reprezentat un atac la adresa PSD „si atunci si acum”. Mircea Geoana va fi sanctionat pentru ultimele sale declaratii privind motivul vizitei de anul trecut, inainte de alegeri, la Sorin Ovidiu Vintu. Cat de grav, vor decide luni liderii PSD.