Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu fostii colegi de la Academia Navala ”Mircea cel Batran”

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu fostii colegi de la Academia Navala ”Mircea cel Batran”

Presedintele Traian Basescu a primit sfaturi cum sa se comporte in calitatea sa de bunic. Iar sfaturile nu au venit de la oricine, ci de la fostii colegi de la Academia Navala ”Mircea cel Batran”.

Monopolul lui RAED ARAFAT pe interventiile de urgenta. Unde s-au dus 600 de milioane de euro de la SMURD?
Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ambasador in SUA pentru George Maior

Seful statului a avut cea de-a 38-a intalnire cu fostii colegi. I-a invitat la vila de protocol de la Neptun, acolo unde s-a aflat si fiica presedintelui, Ioana Basescu.

La iesire, participantii la petrecere au anuntat ca a fost stabilita deja urmatoarea intalnire.

”S-a purtat, ca in fiecare an, ireprosabil. Aceeasi gazda buna, acelasi coleg pe care il stiam din tinerete. A fost o atmosfera placuta, s-a dansat. S-a ras, s-a glumit, ne-am amintit din tinerete”, a povestit unul dintre invitati.

”Anul trecut parca lumea era mai tanara, anul asta… Ringul de dans era mai… Frumos, simpatic si scurt pentru ca avem si treburi. Ce facem, despre copii, parinti, nepoti. Ca eu sunt bunic, el e bunic. Al meu nepot e mai mare cu o luna”, povesteste un altul.

Ca in fiecare an, presedintele Traian Basescu i-a invitat la vila de protocol de la Neptun pe fostii sai colegi de la Institutul de Marina, in prezent Academia Navala "Mircea cel Batran". Anul acesta au marcat 38 de ani de la absolvirea cursurilor.

Presedintele Traian Basescu a absolvit cursurile Institutului de Marina „Mircea cel Batran" in 1976, alaturi de alti peste 200 de studenti. Printre fostii colegi ai sefului statului se numara viceamiralul Dorin Danila, fost sef al Statului major al Fortelor Navale sau Mircea Rusmanica, fost sef al Comandamentului Flotei Maritime.