Ponta: Daca Geoana nu mai minte despre mine, promit sa nu mai spun adevarul despre el

Ponta: Daca Geoana nu mai minte despre mine, promit sa nu mai spun adevarul despre el

Liderul PSD Victor Ponta i-a transmis predecesorului sau, Mircea Geoana, ca nu va mai spune adevarul despre el, daca si fostul presedinte PSD va renunta la a mai "minti" despre actualul sef al partidului.

Catalin Voicu, bun la toate: trata cainii sau se ocupa de apa de la vila rudelor judecatorilor
Termocentrala Petrom de 600 de milioane de euro, cobai pentru straini

In cadrul unei emisiuni la Antena 3, Ponta i-a dat replica lui Mircea Geoana care, la un an de la pierderea alegerilor pentru Cotroceni, a povestit despre actualul presedinte al PSD, la acel moment purtator de cuvant al prezidentiabilului partidului, spunand ca l-a sfatuit "sa minta" in confruntarea finala cu Traian Basescu, daca acesta il intreba despre vizita la Sorin Ovidiu Vintu.

"Sincer, nu mai vreau sa comentez pentru ca eu, ca si dumneavoastra, ca si foarte multi oameni, chiar am facut tot ce am putut, votand in primul rand si prin celelalte eforturi sa nu castige Traian Basescu. Faptul ca la un an dupa ne aducem aminte de anumite evenimente e foarte bine ca sa nu uitam cum a castigat Traian Basescu. In rest, despre declaratiile domnului Geoana nu vreau sa comentez. Mi-am adus aminte doar de o replica dintr-un film. O sa-i propun o intelegere domnului Geoana: daca dansul nu mai minte despre mine, eu n-o sa mai spun adevarul despre el", a comentat presedintele PSD. Liderul PSD a evitat sa faca alte comentarii, doar s-a aratat convins ca Mircea Geoana "nu va mai minti" despre el sau despre alti pesedisti "pentru ca nu cred ca-i foloseste la nimic". Cat priveste momentul vizitei lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu, Victor Ponta a spus ca adevarul nu este cunoscut decat de cei doi protagonisti. "Nu stiu daca-l vom putea afla si noi ceilalti", a spus el, ferindu-se sa comenteze ceea ce a povestit presedintele Senatului, la un an de la acea perioada.

"Viitorul candidat n-o sa mearga… Chestia cu jacuzzi, daca-mi aduc bine aminte, cred ca domnul Vintu a spus-o, nu? Deci nu stiu…Trebuie sa invatam din ce s-a intamplat si din faptul ca in ciuda eforturilor pe care le-am facut, toate partidele de opozitie, toata societatea noastra, totusi Traian Basescu s-a reales. E o lectie pentru noi toti, daca am invatat aceasta lectie sunt convins ca a doua oara… Oamenii lui Traian Basescu nu vor mai reusi sa-i mai pacaleasca pe oameni", a adaugat Ponta.